Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πάνω από 11.000 αντικείμενα κατασχέθηκαν από παράνομους μικροπωλητές

Πάτρα: Πάνω από 11.000 αντικείμενα κατασ...

Από ελέγχους που έγιναν τις τρεις τελευταίες μέρες

Περίπου έντεκα χιλιάδες είδη παραεμπορίου κατασχέθηκαν έπειτα από  στοχευόμενους ελέγχους της αστυνομίας, τις τελευταίες τρεις μέρες στην Πάτρα.  Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενήργησαν οι αστυνομικοί σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες, σε βάρος ενός 35χρονου υπηκόου Μπανγκλαντές και ενός 51χρονου υπηκόου Νιγηρίας που πουλούσαν είδη οικιακής χρήσης,  μικροαντικείμενα και παπούτσια.

Η  ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας έχει ως εξής:

«Χθες, το πρωί, στην Πάτρα, οι αστυνομικοί του Β’  Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, συνέλαβαν σε χώρο λαϊκής αγορά τον 35χρονο, διότι διέθετε προς πώληση (10.700) είδη παραεμπορίου όπως ραδιόφωνα, λαμπτήρες, φακούς μπαταρίες, είδη οικιακής χρήσης, καθώς και άλλα ηλεκτρικά είδη.

Πριν τρεις ημέρες στην Πάτρα, οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, εντόπισαν τον 51χρονο να διαθέτει προς πώληση (27) ζευγάρια παπουτσιών. Ο δράστης στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή και εγκατέλειψε σε πεζοδρόμιο τα είδη παρεμπορίου, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ όλα τα είδη παρεμπορίου που κατασχέθηκαν θα καταστραφούν.

Οι έλεγχοι για το παρεμπόριο θα συνεχιστούν σε όλη τη Δυτική Ελλάδα με στόχο την προστασία τόσο των καταναλωτών, όσο και των πολιτών που ασκούν εμπορικές δραστηριότητες.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις