Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ανακαλύψτε κι εσείς την παιδική χαρά της Αλέας του Royal στην Ακτή Δυμαίων

Ανακαλύψτε κι εσείς την παιδική χαρά της...

Εκεί θα βρείτε πάνω από 28 διαφορετικά παιχνίδια

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί κανείς να ανακαλύψει την παιδική χαρά της Αλέας και 28 διαφορετικά παιχνίδια στο Royal, στην Ακτή Δυμαίων. Μάλιστα,πάνω από τα μισά παιχνίδια είναι δωρεάν και… για όλες τις ηλικίες!

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: "Εδώ, τα παιδιά παίζουν με ασφάλεια, δωρεάν και πάντα με την επίβλεψη παιδαγωγού snook soccer, γιγάντιο σκάκι και πινγκ πονγκ, αλλά και σε δεκάδες ακόμα παιχνίδια όπως κούνιες,  τραμπάλες, τσουλήθρες, την πισίνα με τα μπαλάκια και φυσικά στις καινούριες «κούνιες – βαρκούλες» στα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας!

Στα παιχνίδια με κέρματα ξεφαντώνουν με τα τραμπολίνο, τα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια στην πίστα αγώνων, το μπάσκετ, τα κανονάκια με τα μπαλάκια, το καρουζέλ, το air soccer…

…ενώ με το βραχιολάκι των 4 ευρώ (που περιλαμβάνει κι έναν χυμό) τα παιδιά έως 10 ετών παίζουν μέχρι… εξαντλήσεως στη φουσκωτή «πολιτεία», με τα κάστρα και τις τσουλήθρες!

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, τα παιδιά διασκεδάζουν… παίζοντας, με ειδικά χορευτικά προγράμματα, show με κλόουν και τα «κλασσικά» παιχνίδια της, σε συνεργασία με το Juniors Events.

Παιχνίδια τα παιδιά;  Παγωμένη μπύρα, σουβλάκια και ψητολιχουδιές οι μεγάλοι, χαζεύοντάς τα! Και τις ημέρες των μεγάλων αθλητικών γεγονότων η γιγαντοοθόνη της Αλέας δεν αφήνει κανένα φίλαθλο παραπονεμένο!

Η  Αλέα του Royal είναι μια πλατεία για όλη την οικογένεια και για κάθε βράδυ μετά τις 18:00!  Ανακαλύψτε την!

Αλέα - Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο)

Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

Επικοινωνία:  2610 310120

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life