Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εμπορικό τμήμα λιμανιού, εξοπλισμός επιτήρησης-ελέγχου και κτιριακό στο επίκεντρο της συνάντησης Κουρουμπλή στο λιμάνι της Πάτρας - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Εμπορικό τμήμα λιμανιού, εξοπλισμός επιτ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τι συζητήθηκε, καρέ καρέ

Ζητήματα στελέχωσης και δυνατοτήτων κάλυψης οργανικών θέσεων του λιμενικού σώματος, εξοπλισμού και ελέγχων που γίνονται, τέθηκαν στον υπουργό εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο κεντρικό λιμεναρχείο Πατρών. Επίσης στον υπουργό τέθηκε το κτιριακό του κεντρικού λιμεναρχείου και των υπηρεσιών που δεν βρίσκονται σε εννιαίο χώρο.

Ο υπουργός συνεχάρη τη διοίκηση, αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του λιμενικού σώματος για τις επιτυχίες που έχουν σημειωθεί ιδιαίτερα στην καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ενώ υποσχέθηκε το επόμενο διάστημα την προμήθεια μέσω διαγωνισμών, εξοπλισμού θαλάσσιας επιτήρησης όπως και επιπλέον συστήματα xray.

Μεγάλο τμήμα της συζήτησης απασχόλησε το θέμα του εμπορικού τμήματος του νέου λιμανιού της Πάτρας και οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για να προκύψει η πολυπόθητη χρηματοδότηση μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις