Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΥΤΙΚ COLETTE ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ – ΟΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΥΤΙΚ COLETTE Τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Αδειάζει» η Saint-Honore

Η ανακοίνωση της πασίγνωστης και πάντα ευρηματικής μπουτίκ Colette του Παρισιού πως θα σταματήσει να λειτουργεί στο τέλος του χρόνου έκανε αίσθηση στο διεθνή χάρτη του shopping και της μόδας. Το πρωτοποριακό concept store που σύστησε στο κοινό μια «άλλη» οπτική παρουσίασης και συνύπαρξης αγαθών, πρωταγωνιστώντας στην αγορά της γαλλικής πρωτεύουσας και αποτελώντας σημείο αναφοράς ανάμεσα στα πιο νεωτεριστικά καταστήματα του πλανήτη αποχαιρετά τους fashionistas

«Όπως συμβαίνει με όλα τα ωραία πράγματα που κάποτε τελειώνουν, μετά από 20 υπέροχα χρόνια, η Colette θα κλείσει τις πόρτες της το φετινό Δεκέμβριο» ήταν η ακριβής ανάρτηση στο instagram. «Μέχρι την τελευταία μας μέρα τίποτα δεν θα αλλάξει. Η Colette θα συνεχίσει να ανανεώνεται με αποκλειστικές συνεργασίας και προσφορές που διατίθενται και στο website colette.fr»

Το τριόροφο κτίριο που «έγραψε ιστορία» μέσα σε μόλις δυο δεκαετίες στην περίφημη οδό Rue Saint-Honoré, ήταν ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς αισθητικής και στυλ όχι μόνο για το κοινό αλλά και για ειδήμονες και επαγγελματίες του χώρου της μόδας. Ανακάλυπτε τα πιο υποσχόμενα νέα brands, κυκλοφορούσε limited συλλογές και συνδύαζε μοναδικά τα ρούχα και τα αξεσουάρ με βιβλία, σουβενίρ, γκάτζετ αλλά και καφετέρια-water bar. Ιδρύθηκε το 1997 από την Κολέτ Ρουσώ και ο ίδιος ο Καρλ Λάγκερφελντ είχε δηλώσει: Είναι το μόνο κατάστημα που πηγαίνω γιατί έχει πράγματα που δεν μπορώ να βρω πουθενά αλλού».

Με τη γνωστοποίηση της είδησης πως η Colette κλείνει, ονομαστά fashion media υπενθύμισαν μοναδικά events του χώρου με ονόματα της ελίτ του design και ταυτόχρονα το γεγονός σχολιάστηκε ως "τέλος εποχής" καθώς το online shopping κερδίζει έδαφος πλέον παντού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View