Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

10+1 εύκολες, νόστιμες & υγιεινές επιλογές για μεσημεριανό στη δουλειά

10+1 εύκολες, νόστιμες & υγιεινές επ...

Εξοπλιστείτε με φαντασία, καλή θέληση και οργάνωση!

Τα καλά επίπεδα ενέργειας είναι βασική προϋπόθεση για μία αποδοτική μέρα στη δουλειά. Πώς θα τα πετύχετε; Μα φυσικά με ολοκληρωμένα γεύματα και καλά επίπεδα ενυδάτωσης! Ένα καθημερινό λοιπόν ερώτημα βρίσκει απάντηση με λίγη φαντασία, καλή θέληση και φυσικά..οργάνωση! Τί μικρογεύμα να κάνω στη δουλειά;

• Τοστάκι με ανθότυρο ρόκα λιαστή ντομάτα και γιαούρτι με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα: πλήρες σε πρωτεΐνη γρήγορο και εύκολο!

• Πλιγούρι με ψητά λαχανικά: για τους πιο απαιτητικούς σε γεύση και πάντα χορταστικό. Συνοδεύεται με λίγο τυρί ή γιαούρτι (βρείτε τη συνταγή εδώ).

• Σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια, ντομάτα πιπεριά καρότο και βαλσάμικο: αφήστε τη αποβραδίς να μαριναριστεί για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση!

• Σαλάτα με φακές καπνιστό σολομό και κρεμμύδι: μπορείτε να περάσετε το σολομό με το κρεμμύδι από το αντικολλητικό με λίγο κρεμμύδι για πιο ήπια γεύση και μυρωδιά.

• Ρύζι άγριο με γιαούρτι και μυρωδικά: καλοκαιρινή, χορταστική και γρήγορη επιλογή. Θα ταίριαζε αποξηραμένος δυόσμος στο γιαούρτι ή απλώς αγγουράκι και άνηθος.

• Σαλάτα με κοτόπουλο παξιμαδάκια ολικής άλεσης και σως μουστάρδας: η κλασσική σαλάτα που σας συνοδεύει και σας χορταίνει παντού.

• Κρύα πατατοσαλάτα με αυγό βραστό και μαρούλι ή ντομάτα!

• Κολοκυθοκεφτέδες ψητούς με τυρί και ψωμί: εναλλακτικό αν και λίγο χρονοβόρο.

• Cottage με ρίγανη, παξιμαδάκια και ντομάτα:  η απλότητα συναντά την γεύση.

• Τοστ με ομελέτα και τυρί: απαιτεί ιδιαίτερες συνθήκες διατήρησης αλλά είναι χορταστικό και συνοδεύετε από φρούτα για ενίσχυση του κορεσμού.

• Σπιτική πίτα λαχανικών με τυρί: επιλέξτε φύλλο χωρίς βούτυρο ή λάδι (με μόνα συστατικά νερό αλεύρι αλάτι) για ακόμα πιο ελαφριά εκδοχή.

Βρείτε το μικρογεύμα που σας ταιριάζει και ξεχάστε τις μέρες που φεύγατε με ένα κεφάλι καζάνι από τη δουλειά! Φυσικά αν τα έχετε προγραμματίσει και λίγο στο μυαλό σας θα είναι όλα ακόμα πιο εύκολα..

Καλή σας απόλαυση!

Αν νιώθετε πως χρειάζεστε εξατομικευμένες διατροφικές προτάσεις για την οργάνωση της διατροφής και υποστήριξη για να πετύχετε τους στόχους σας, ακόμα και αν μένετε μακριά ή εκτός Ελλάδας με διαφορετικές διαθέσιμες επιλογές, οι Κλινικές Διαιτολόγοι-Διαιτολόγοι MSc,  Λαμπροπούλου Μέμα & Συμεοπούλου Μαρκέλλα είναι εδώ για εσάς. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας μαζί τους στο 2610 220 159.

 

Ευτροφία – Διαιτολογικές υπηρεσίες

Μαιζώνος 52, 26221, Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610 220159

Website: eutrofia.gr

Facebook: eutrofiapatra

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being