Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τσακαλωτος έκανε βουτιές κι έπαιξε ρακέτες στην Κουρούτα - Γύρισε στην Αθήνα με...ωτίτιδα που του"στοίχησε" το eurogroup

Ο Τσακαλωτος έκανε βουτιές κι έπαιξε ρακ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Ο υπουργός Οικονομικών το απόγευμα του Σαββάτου «ξέδωσε» στην Κουρούτα όπου στην παραλία στη «Στροφή του Κότσυφα» ευχαριστήθηκε για ώρες παίζοντας beach volley, ενώ αποδείχθηκε… άσσος και στις ρακέτες οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του ilialive

Μετά, ο κ. Τσακαλώτος βγήκε για μια βόλτα στον Πύργο, περνώντας από την κεντρική πλατεία και κατευθυνόμενος πεζός προς το σπίτι που έζησε ως δάσκαλος στον Πύργο, ο παππούς του και πέρασε μέρος των παιδικών του χρόνων ο πατέρας του, στην οδό Γερμανού.

«Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της δόσης το μεσημέρι της Παρασκευής, έδωσα άδεια 48 ωρών στον εαυτό μου για να ξεκουραστώ. Αν και η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα, επέλεξα την Ηλεία και τον Πύργο γιατί με την περιοχή σας με δένουν δεσμοί οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στον ευρύ κόσμο», ήταν η λιτή δήλωσή του στην εφημερίδα «Πατρίς».

Ο κ. Τσακαλώτος χθες Δευτέρα ήταν προγραμματισμένο να μετέχει στο Eurogroup, αλλά τελικά δεν πέταξε για Βρυξέλλες αφού του το απαγόρευσαν οι γιατροί λόγω …ωτίτιδας.

Στο Eurogroup τον κ. Τσακαλώτο αντικατέστησε ο αναπληρωτής κ. Χουλαράκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight