Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ιατροδικαστής που έκανε νεκροτομή στον αμερικανό φοιτητή, εξηγεί στο thebest.gr τι δείχνουν τα ευρήματα - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες - ΗΧΗΤΙΚΟ

Η ιατροδικαστής που έκανε νεκροτομή στον...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μιλά στο thebest.gr

Συνέχιζαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι παρά το γεγονός οτί είχε χάσει τις αισθήσεις του! Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή στο νεκροτομείο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών, διαπίστωσε πως ο θάνατος του νεαρού Αμερικανού τουριστρα στο Λαγανά της Ζακύνθου, προήλθε από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι. Κάποια από αυτά προκάλεσαν στον 22χρονο εγκεφαλική αιμορραγία.

Επιπλέον διαπιστώθηκαν κακώσεις σε όλο του το σώμα, ενώ φαίνεται πως το θύμα δεν πρόλαβε να αντισταθεί στους δολοφόνους του.

Συμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του άτυχου νέου δεν θα έρθουν στην Πάτρα για να παραλάβουν τη σωρό του παιδιού τους αλλά θα  μεταφερθεί με αεροσκάφος στην πατρίδα του για να κηδευτεί.

Οι έρευνες στο μεταξύ για τον εντοπισμό και άλλων συμμετεχόντων στα άγρια επεισόδια που είχαν την τραγική κατάληξη της δολοφονίας του νεαρού συνεχίζονται ενώ στη Ζάκυνθο έχουν μεταβεί για να συνδράμουν το έργο των αρχών και αστυνομικοί από την Πάτρα.

Όλα έγιναν για μία σέλφι, όπως δείχνουν οι έρευνες των αστυνομικών: Ο 22χρονος και η παρέα του έβγαλαν μια φωτογραφία με την σερβιτόρα του μαγαζιού, το γεγονός εξόργισε τον μπράβο και τελικά οδήγησε στην δολοφονία του νεαρού από τον ίδιο και τους φίλους του - συνολικά 30 άτομα επιτέθηκαν στον νεαρό από το Όστιν του Τέξας που ξεψύχησε στο ελληνικό νησί.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του μπαρ που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία δείχνει τον 22χρονο με την παρέα του, ακόμα δύο Αμερικανούς, να διασκεδάζουν στο μπαρ, όπου το επίμαχο βράδυ γινόταν σερβικό πάρτι. Κάποια στιγμή φαίνονται να βγάζουν σέλφι με την σερβιτόρα του καταστήματος και αμέσως μετά ένας από τους μπράβους, με φανερά απειλητική διάθεση, πλησιάζει και τους ζητά το λόγο. Ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες και εκεί πέφτουν τα πρώτα χτυπήματα. Αμέσως ο 22χρονος φεύγει και τρέχει έξω από το μαγαζί. Ο μπράβος και οι δικοί του όμως δεν έχουν τελειώσει μαζί του. Τον κυνηγούν, τον προφταίνουν και τον χτυπούν ανελέητα.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ έφτασαν στο δικαστικό μέγαρο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ζακύνθου, οι οχτώ συλληφθέντες για τον θάνατο του 23χρονου Αμερικανού.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και η αστυνομία είχε αποκλείσει την οδό Τερτσέτη, μπροστά από το δικαστικό μέγαρο.

Στους κατηγορούμενους θα ασκηθεί ποινική δίωξη και στην συνέχεια θα γυρίσουν πίσω στα κρατητήρια του Αστυνομικού τμήματος ενώ την Δευτέρα θα αρχίσουν οι ανακρίσεις για το θάνατο του 23χρονου Αμερικανού τουρίστα.

Η τραγική είδηση για τη δολοφονία του νεαρού Αμερικανού στη Ζάκυνθο κάνει το γύρο του κόσμου. Διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία όχι μόνο παρουσιάζουν το θέμα, αλλά μιλούν για τη σκοτεινή πλευρά του νησιού.

Αναφέρονται τόσο στη δολοφονία Βρετανού τουρίστα το 2011 μετά από καυγά με οδηγούς ταξί, όσο και στην περιπέτεια τουρίστριας, το καλοκαίρι του 2016, όταν από ποτά μπόμπες έχασε τα νεφρά και την όρασή της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις