Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Οι παίδες της ΝΕΠ έτοιμοι για τα τελικά

Πόλο: Οι παίδες της ΝΕΠ έτοιμοι για τα τελικά

Το πατρινό συγκρότημα θα συμμετάσχει στον πρώτο Ομιλο του α' γύρου της τελικής φάσης

Ιστορική στιγμή για τη ΝΕΠ και ταυτόχρονα μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο αποτελεί η συμμετοχή των «δελφινιών» στην τελική φάση του Πανελληνιου πρωταθλήματος πόλο των Παίδων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή στα κολυμβητήρια Βουλιαγμένης, Πειραιά και Περιστερίου.

Το πατρινό συγκρότημα θα συμμετάσχει στον Α΄ Ομιλο του α' γύρου της τελικής φάσης με αντιπάλους τους Βουλιαγμένη, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Νηρέα Λαμίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 6/7: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (8μ.μ.), Βουλιαγμένη-Νηρέας Λαμίας (8μ.μ.).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/7: Νηρέας Λαμίας-Παναθηναϊκός (2μ.μ.), ΝΕΠ-Βουλιαγμένη (12.30μ.μ.), Ολυμπιακός-Νηρέας Λαμίας (8μ.μ.), Παναθηναϊκός-ΝΕΠ (9μ.μ.).

ΣΑΒΒΑΤΟ 8/7: Βουλιαγμένη-Παναθηναϊκός (10π.μ.), ΝΕΠ-Ολυμπιακός (12μ.), Νηρέας Λαμίας-ΝΕΠ (7μ.μ.), Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη (8μ.μ.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/7: Χιαστί παιχνίδια με Β΄ Ομιλο-ημιτελικοί (9π.μ. και 10π.μ.), αγώνας κατάταξης για 5η-6η θέση (11π.μ.), αγώνας κατάταξης για 7η-8η θέση (12μ.), μικρός τελικός (6.30μ.μ.), μεγάλος τελικός (7.30μ.μ.).

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος έκανε την εξής δήλωση ενόψει της συμμετοχής της ομάδας του στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Παίδων: «Μια πολύ καλή χρονιά κλείνει με τον πλέον ιδανικότερο τρόπο:

Με την συμμετοχή της Παιδικής ομάδας πόλο της ΝΕΠ στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που έκαναν φέτος οι αθλητές μου, οι οποίοι ανέβηκαν ένα επίπεδο πιο πάνω από πέρσι και το μέλλον πιστεύω θα δείξει ότι διαθέτουν ταλέντο και ότι μπορούν να κάνουν κι άλλα, ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα.

Εύχομαι με την βοήθεια της ομάδας και όλων των συντελεστών, να συνεχιστεί αυτό που εγώ και ο Βασίλης Λούλος ξεκινήσαμε πριν από ενάμισυ περίπου χρόνο στα τμήματα υποδομών της ΝΕΠ. Η συμμετοχή στην τελική φάση θα είναι για εμάς φοβερή εμπειρία και θα πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από την συμμετοχή μας».

Η ΝΕΠ θα στηριχθεί στους εξής παίκτες: Παναγιώτης Σταυρόπουλος, Στέλιος Αποστολίδης (τερματοφύλακες), Μάριος Αβερόπουλος, Δημήτρης Γιαννακέας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Νικόλας Ζησιμόπουλος, Θοδωρής Λίγκας, Κωνσταντίνος Παπάκος, Δημήτρης Νικολακόπουλος, Φίλιππος Φούσκας, Δημήτρης Νικολακόπουλος, Φίλιππος Φούσκας, Δημοσθένης Πρωτόπαππας, Φάνης Καπογιαννόπουλος, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Ιάσονας Νταλάπας και Αιμίλιος Κωνσταντόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports