Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

CHANEL COUTURE FALL 2018: ΩΔΗ ΣΤΟ ΤΟΥΙΝΤ, ΟΜΟΙΩΜΑ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ. ΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΠΛΗΞΑΝ ΣΤΗ FRONT ROW

CHANEL COUTURE FALL 2018: ΩΔΗ ΣΤΟ ΤΟΥΙΝΤ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το ταγιέρ της Coco με ζιπ κιλότ

Oλα τα βλέμματα του fashion world στο Παρίσι αυτές τις μέρες λόγω της Couture Week, αλλά ειδικά όταν παρελαύνει κολεξιόν του οίκου Chanel με τη σφραγίδα του ακαταπόνητου Καρλ Λάγκερφελντ, το ενδιαφέρον απογειώνεται. Το ραντεβού δόθηκε στο αγαπημένο Grand Palais του «κάιζερ» της μόδας με μεγάλο συνωστισμό από celebrities: Τζουλιάν Μουρ, Κέιτι Πέρι, Φάρελ Γουίλιαμς, Κάρα Ντελεβίν, Σοφία Κόπολα, Τίλντα Σουίντον, Aλμα Ζοντορόβσκι, Αννα Μουγκλάλις, Λίλι Κόλινς, Ινές ντε λα Φρεσάνζ, Κιάρα Φεράνι ήταν εκεί φορώντας βέβαια αποκλειστικά Chanel. Εμείς ξεχωρίσαμε την εκθαμβωτική Κλόντια Σίφερ με progressive ολόσωμη φόρμα και υπέροχα «μπαλαρινάκια», αλλά και την αντισυμβατική Κρίστεν Στιούαρτ με ολόσωμη στράπλες φόρμα μεταλιζέ.

 

Στην επίδειξη ο 83χρονος Λάγκερφελντ μεταμόρφωσε ακόμα μια φορά τον εμβληματικό χώρο «στριμώχνοντας» κάτω από την χαρακτηριστική γυάλινη οροφή ένα τεράστιο ομοίωμα του πύργου του Αιφελ. Μάλιστα, η δήμαρχος του Παρισιού Anna Hidalgo τον τίμησε για την προσφορά του με το βραβείο Grand Vermeil.

Τι είδαν λοιπόν οι διασημότητες στο πολυαναμενόμενο σόου; Έναν καταιγισμό γκρι και ασπρόμαυρου τουιντ με κάποιες πινελιές μπλε, μοβ, παστέλ και μπρονζέ. Στο φινάλε ιδιαίτερες τουαλέτες και ένα μαγευτικό νυφικό.

Eναρξη με μακρύ τουιντ παλτό με ρεγκλάν μανίκια.  Ολόσωμες ζιπ κιλότ και μεγάλη γκάμα από φούστες-«τουλίπες», κοντές εβαζέ, κλος και μακριές μίντι. Μεγάλα λουλούδια σαν φτερωτές μπάλες, αστραφτερά δίχτυα, φιόγκοι, μποτίνια και ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο. Σήμα κατατεθέν τα καπέλα που λάτρευε η αθάνατη Coco. Όπως δήλωσε ο Λάγκερφελντ αυτή τη φορά θέλησε να αναδείξει «νέες σιλουέτες». Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες «ταξιδεύοντας» (έστω κι έτσι) εκεί. Ο οίκος Chanel είναι άλλωστε στενά συνυφασμένος  με ότι σημαίνει Παρίσι…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View