Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα "αρπακτικά" της παραλίας, παραμονεύουν - Οδηγίες προς.. λουομένους, από την ΕΛ.ΑΣ. - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τα "αρπακτικά" της παρα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλια θα πρέπει να φυλάσσονται καλά

Η Ελληνική αστυνομία δίνει συμβουλές προς τους λουόμενους που τους καλοκαιρινούς μήνες σπεύδουν για μια ανάσα δροσιάς σε κοντινές και πιο μακρινές παραλίες. Τις ίδιες παραλίες που κάποιοι άλλοι σπεύδουν για να αρπάξουν το κινητό σας ή το πορτοφόλι, από την πετσέτα και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και το αυτοκίνητό σας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, Χαράλαμπος Σφέτσος, μίλησε στο thebest.gr και έδωσε χρηστικές συμβουλές στους λουόμενους, ώστε να αποφύγουν δυσάρεστες εξελίξεις κατά τις εξορμήσεις τους στις παραλίες.

Οδηγίες προς λουομένους όχι για την ασφάλεια κατα την κολύμβηση αλλά για ασφάλεια κατα την παραμονή στις παραλίες έδωσε η περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας.

Τα περιστατικά κλοπών από τις παραλίες είναι πολλά και εν δυνάμη κλέφτες υπάρχουν παντού. Ο εκπρόσωπος τύπου της περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας Χαράλαμπος Σφέτσος συνιστά προσοχή και δίνει τις βασικές οδηγίες για να είναι ασφαλή τα πολύτιμα αντικείμενα που φέρουμε μαζί μας, όπως κινητά, πορτοφόλια και άλλά.

Αρκετά είναι τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί και σε οχήματα τα οποία οι λουόμενοι αφήνουν μακρυά και σε ερημικές τοποθεσίες προκειμένου να προσεγγίσουν κάποια παραλία.

Σε κάθε περίπτωση οι συμβουλές της αστυνομίας θα πρέπει να συνοδεύονται και από την καχυποψία που θα πρέπει να έχει κανείς όταν έχει είτε μαζί του είτε στο όχημά του πολύτιμα αντικείμενα, όπως κινητά, λάπτοπ, τάμπετ και πορτοφόλια. Την ίδια στιγμή ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί και με τα αντικείμενα που είναι ορατά μέσα στο αυτοκίνητό τους από κάποιον διερχόμενο περαστικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις