Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΦΛΑΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: ΚΟΠΗ ΚΟΡΔΕΛΑΣ, ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

ΦΛΑΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: ΚΟΠΗ ΚΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Λαμπερά πρόσωπα κι επαγγελματικά όνειρα

Ανάστατη Πέμπτη βράδυ η Αγίου Ανδρέου καθώς πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στα επίσημα εγκαίνια του IEK ΔΕΛΤΑ με το παραδοσιακό κόψιμο κορδέλας από τους ιδιοκτήτες και διευθυντές του ομίλου, το ζεύγος Καρανταλή, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαίας Πλάτωνα Μαρλαφέκα και τον πρώην υφυπουργό Βασίλη Μπεκίρη. Όπως είχε προαναγγελθεί, πραγματοποιήθηκε και fashion show με παρουσιάστρια την πολύ χαριτωμένη και φιλική Μαίρη Συνατσάκη, που ανέδειξε τις δημιουργίες των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ με το άκρως εντυπωσιακό styling.

Πανέμορφα κορίτσια με πρωτοποριακά χτενίσματα και  ιδιαίτερο μακιγιάζ γοήτευσαν με φορέματα, σύνολα και νυφικά διαφορετικού σχεδιαστικού και φορμαλιστικού ύφους μετά από άψογη προετοιμασία. To όλο θέαμα διέθετε έναν αβάν γκαρντ, νεανικό «αέρα». Καθηγητές, σπουδαστές και καλεσμένοι κατέκλυσαν τους νέους χώρους και τη βραδιά σφράγισαν με τις μουσικές τους επιλογές οι djs Gogos & Saradis. Ο φωτογράφος του thebest.gr Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος μας εξασφάλισε πλούσια στιγμιότυπα.

*Θυμίζουμε πως το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, με εμπειρία από το 1971, προσφέρει προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας.

Από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά θα λειτουργήσουν 14 τομείς σπουδών που περιλαμβάνουν: Τουριστικά Επαγγέλματα, Μηχανολογία, Μόδα & Ομορφιά, Υγεία, Πληροφορική, Οικονομία & Διοίκηση, Παιδαγωγικά, ΜΜΕ, Μουσική & Ήχος, Ηλεκτρολογία, Ηλεκτρονικά, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Performing Arts, Αγροτική Κατάρτιση.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ προσφέρει ουσιαστική γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, μέσα από ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εμπλουτίζεται με πλήθος σεμιναρίων και δραστηριοτήτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View