Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Με άρωμα Ολυμπιακού η παρουσίαση της «Ερυθρόλευκης τρέλας» του Κώστα Κρεμμύδα

Πάτρα: Με άρωμα Ολυμπιακού η παρουσίαση ...

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 στο αίθριο του βιβλιοπωλείου «Το Δόντι» στην Φιλοποίμενος 36 - 42

Το νέο βιβλίο του Κώστα Κρεμμύδα με τίτλο «Ερυθρόλευκη τρέλα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μανδραγόρας θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, στις 20.30, στην Πάτρα στο αίθριο του βιβλιοπωλείου «Το Δόντι» (Φιλοποίμενος 36 - 42).

Μαζί με τον συγγραφέα Κ. Κρεμμύδα, θα μιλήσουν ο λογοτέχνης και δικηγόρος Βασίλης Λαδάς και ο δικηγόρος Σπύρος Καραχάλιος.

Ο Ολυμπιακός, οι εμβληματικοί παίχτες του, η ιστορία του μέσα από αθλητικές εφημερίδες, ο Κολωνός, η γειτονιά, ο Λόφος, η Ακαδημία Πλάτωνα, τα μνημεία, τα μαγέρικα, τα σινεμά κι οι άνθρωποί του, ανάμεσα σ' αυτούς κι οι άνθρωποι του Κώστα Κρεμμύδα, οι μνήμες του κι οι ιστορίες τους, κι η Πολιτική (με Π κεφαλαίο) συμπλέκονται, συνδέονται, εναλλάσσονται σ' ένα τρυφερό, πηγαίο, σαρκαστικό και αυτοσαρκαστικό αφήγημα...

Ο Κώστας Κρεμμύδας έχει γεννηθεί στην Αθήνα το 1955. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Παιδαγωγικά στη ΣΕΛΕΤΕ, Νομικά στη Νομική Αθηνών και Κοινωνική Ιστορία στη Σορβόνη, όπου και παρουσίασε το μεταπτυχιακό του: «Συνδικαλιστικό κίνημα και Τράπεζες στην Ελλάδα (1917-1949), Η περίπτωση της Εθνικής Τράπεζας». Εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο Πανεπιστήμιο Πατρών με θέμα «Επιθεώρηση Τέχνης (1954-1967)».

Από το 1993 διευθύνει το περιοδικό «Μανδραγόρας» και τις ομώνυμες εκδόσεις. Συμμετέχει στην Οργανωτική Επιτροπή του «Συμπόσιου Ποίησης». Κριτικά κείμενα, δοκίμια και χρονογραφήματα του δημοσιεύονται σε εφημερίδες και περιοδικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture