Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού θα χάσουν οι Βιγιαφάνιες και Μολέδο

Μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του Παναθ...

Σημαντικές απώλειες για τον Μαρίνο Ουζουνίδη

Με δύο σημαντικότατα προβλήματα θα ξεκινήσει το «χτίσιμο» του νέου Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Οι Λούκας Βιγιαφάνιες και Ροντρίγκο Μολέδο θα μείνουν εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες, οπότε αυτόματα θα χάσουν μεγάλο μέρος του βασικού μέρους της προετοιμασίας της ομάδας στο Τέχελεν της Ολλανδίας (6-15 Ιουλίου).

Ο Αργεντινός επιθετικός μέσος και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός «κληρονόμησαν» τραυματισμούς στη διάρκεια των play off της Super League κι όπως αποδεικνύεται στην πράξη δεν ήταν καθόλου... περαστικά.

Το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» ενημέρωσε σήμερα τον προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη, πως και οι δύο θα μείνουν εκτός δράσης για περίπου 2 εβδομάδες.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Βιγαφάνιες το τελευταίο διήμερο (είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα) έδειξαν μεν ότι έχει γίνει ικανοποιητική επούλωση στο σημείο του ποδιού, αλλά προέκυψε μια φλεγμονή στους έξω συνδέσμους. Ο παίκτης θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες κι στη συνέχεια θα επανεξεταστεί.

Όσον αφορά στον Μολέδο, μετά το κάταγμα που είχε υποστεί στη μύτη υποβλήθηκε στην πατρίδα του σε επέμβαση στη ρινική κοιλότητα με μοσχεύματα χόνδρου. Ακόμη βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και πρέπει να επανέλθει πλήρως η αναπνευστική του λειτουργία.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Παναθηναϊκός πάνω από όλες τις ελληνικές ομάδες στην UEFA


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports