Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Η νεαρή παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι Σταυρούλα Τσολακίδου αντιμέτωπη με 25 αντιπάλους

Πάτρα: Η νεαρή παγκόσμια πρωταθλήτρια στ...

Την Παρασκευή 30/6, στις 19.30, στην πλατεία Γεωργίου Α’, στον αγώνα επίδειξης "σιμουλτανέ"

Στο πλαίσιο των πανελλήνιων αγώνων (Νεανικά – Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής – Κύπελλο) που πραγματοποιούνται με συνδιοργάνωση της ΕΣΟ – Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και της ΕΣΣΠ – Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου, στο Πόρτο Ρίο από 27 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου 2017, η ΕΣΣΠ οργανώνει δράσεις με σκοπό την προβολή του αθλήματος και των αγώνων στο ευρύτερο κοινό.

Στο πρόγραμμα κυριαρχεί η παρουσία της τρεις φορές παγκόσμιας πρωταθλήτριας Σταυρούλας Τσολακίδου.

Αναλυτικότερα την Πέμπτη 29/6 η πρωταθλήτρια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (στις 10.30 το πρωί) και στην συνέχεια θα επισκεφθεί τους νεαρούς φίλους της σκακιέρας στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δ. Πατρέων. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα δώσει ανοικτή διάλεξη στην πλατεία Αγ. Λαύρας (στις 20.30).

Την Παρασκευή 30/6, στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου Α’, αγώνας επίδειξης (‘σιμουλτανέ’) με την πρωταθλήτρια ταυτόχρονα αντιμέτωπη με 25 αντιπάλους. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν έως και την Πέμπτη 23.59 εδώ.

Σε περίπτωση συμπλήρωσης των 25 δηλώσεων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την επόμενη στις 10.00 και θα ενημερωθούν οι συμμετέχοντες.

Η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου καλεί όλους να παρακολουθήσουν από κοντά την εξαιρετική νεαρή παγκόσμια πρωταθλήτρια που τα τελευταία χρόνια σταθερά κερδίζει τις εντυπώσεις και την ουσία, τιμώντας και προβάλλοντας την Ελλάδα με την ταλαντούχα και μαχητική παρουσία της στις κορυφαίες διοργανώσεις ανά τον κόσμο.

http://www.essp.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports