Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Επιτυχημένα ξεκίνησε τον τριήμερο «Ονείρου…Δράσεις» στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Επιτυχημένα ξεκίνησε τον τριήμερο «Ονείρ...

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη 29/6 με εργαστήρι κατασκευής κούκλας και την παράσταση "Λυσιστράτη"

Με επιτυχία πραγματοποιούνται στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου στην άνω πόλη της Πάτρας οι εκδηλώσεις κουκλοθεάτρου και παιδικού θεάτρου, που εντάσσονται στην ενότητα «Τα Παιδεία Παίζει», στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2017.

Τίτλος των τριήμερων εκδηλώσεων «Ονείρου…Δράσεις».

Το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουνίου μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν «Ειρήνη Αριστοφάνους», σε διασκευή Δημήτρη Ποταμίτη.  Το κουκλοθέατρο για Παιδιά επιμελήθηκε και παρουσιάζει η ομάδα «Ονειροκουκλεύειν Πλαγίως». Συμμετείχαν οι Μάκης Μουρελάτος, Κατερίνα Ζαφειτροπούλου, Κώστας Κυριτόπουλος, Θάνος Μήλας και η μικρή Μαρία Μίντζα. Στη μουσική επένδυση και το  τραγούδι ήταν η Κατερίνα Αθανασοπούλου ενώ τα σκηνικά και την αφίσα επιμελήθηκε η  Χριστίνα Ανδρικοπούλου.

Να σημειωθεί ότι παράσταση κουκλοθέατρου «Ειρήνη Αριστοφάνους», επαναλαμβάνεται στις 9 το βράδυ της Τετάρτης 28/6, ενώ το τριήμερο «Ονείρου Δράσεις» ολοκληρώνεται την Πέμπτη 29/6, σε δύο ενότητες. Στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι κατασκευής κούκλας, άλλη μια «Ονείρου …Δράση»  από τους Μάκη Μουρελάτο, Κατερίνα Μιχαλοπούλου, Χριστίνα Ανδρικοπούλου.

Στις 9 το βράδυ θα ακολουθήσει η παράσταση «Λυσιστράτη Αριστοφάνους».  Θέατρο από παιδιά για παιδιά από την εφηβική και παιδική ομάδα «Ονείρου Δράσεις». Η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι της  Κατερίνας Μιχαλοπούλου, η μουσική του Γιώργου Δρίτσα. Στο τραγούδι είναι η Δώρα Βέτσου και τα σκηνικά επιμελήθηκε η  Χριστίνα Ανδρικοπούλου.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

*Οι φωτ. μας εστάλησαν από το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture