Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΑΥΤΟ είναι το νέο Δ.Σ. του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Πατρών

ΑΥΤΟ είναι το νέο Δ.Σ. του Παμπελοποννησ...

Ανακοινώθηκε επισήμως

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (Τεύχος ΥΟΔΔ 313/27.06.2017) η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γεώργιου Βασιλειάδη με την οποία ορίζονται τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του «ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΩΝ» ως εξής:

1.Κανελλάκης Νικόλαος του Ανδρέα επάγγελμα ασφαλιστής, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Τρίγγο Κωνσταντίνο του Ηλία, επάγγελμα αρτοποιός.

2. Παππά Μαρία του Δημητρίου, επάγγελμα εκπαιδευτικός καθηγήτρια φυσικής αγωγής ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρώτρια την Πάλμου Ουρανία του Βασιλείου, επάγγελμα πολιτικός μηχανικός.

3. Καραχανίδης Νικόλαος του Ιορδάνη, επάγγελμα συνταξιούχος, ως Γραμματέας, με αναπληρωτή τον Κακκαβά Κωνσταντίνο του Ηλία, επάγγελμα καθηγητής φυσικής αγωγής-ελεύθερος επαγγελματίας.

4. Θωίδης Πολυχρόνης του Χαράλαμπου, επάγγελμα λογιστής - φοροτεχνικός, ως Ταμίας, με αναπληρωτή τον Βαλουξή Χρήστο του Δημητρίου, επάγγελμα εκπαιδευτικός.

5. Σταθόπουλος Αποστόλης του Ιωάννη,  επάγγελμα ιδιωτικός υπάλληλος ως έφορος, με αναπληρωτή τον Κοντο Αναστάσιο του Ευαγγέλου, επάγγελμα συνταξιούχος.

6. Λαγογιάννη Αγγελική του Θεοδώρου, επάγγελμα λογίστρια, ως Μέλος, με αναπληρώτρια την Τσοκανά – Πολύζου Μαρία του Ευαγγέλου, επάγγελμα λογίστρια.

7. Ροζής Άγγελος του Νικολάου, επάγγελμα εκπαιδευτικός καθηγητής φυσικής αγωγής, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον Κουμανιώτη Νικόλαο του Κωνσταντίνου, επάγγελμα επιχειρηματίας.

Η θητεία των μελών της Επιτροπής Διοίκησης είναι διετής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις