Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΑ MAD VIDEO AWARDS ΜΕΣΑ ΑΠΟ 30 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ

ΤΑ MAD VIDEO AWARDS ΜΕΣΑ ΑΠΟ 30 ΦΩΤΟΓΡΑΦ...

Hταν όλοι εκεί

Για μια ακόμη φορά τα Mad Video Awards συγκέντρωσαν όλη σχεδόν την ελληνική σόουμπιζ στην πιο αναμενόμενη καλοκαιρινή σύρραξη. Από παίκτες του Survivor μέχρι ηθοποιούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές, ακόμη και την σύζυγο Πατούλη, άπαντες περπάτησαν χθες βράδυ στο κόκκινο χαλί του κατάμεστου γηπέδου Tae Kwon Do στο Φάληρο, όπου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή βραδιά της απονομής των βραβείων.

Στη σκηνή εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων, από την Έλενα Παπαρίζου, τον Αντώνη Ρέμο, την Demy και τις Melisses, μέχρι την κοντοκουρεμένη Ελένη Φουρέιρα, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τους Onirama και την Πάολα.

Παρουσιαστής για μια ακόμη χρονιά ο Θέμης Γεωργαντάς. Καλύτερο τραγούδι αναδείχθηκε το "Θυμάμαι" του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη και καλλιτέχνης της χρονιάς η Πάολα. Δείτε φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί, αλλά και από την εντυπωσιακή σκηνή. (Ενδυματολογικά ξεχώρισαν Demy με φόρεμα Balenciaga, Φουρέιρα με αστραφτερό eighties ταγιέρ Mi-Ro. Ντορέτα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη φόρεσαν BSB ενώ η Ευαγγελία Αραβανή παρέλασε με τιγρέ φόρμα Eclectic Soiree).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View