Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο mr ZARA κάνει τις διακοπές του στο St. Tropez – Δείτε σπάνιες φωτογραφίες

Ο mr ZARA κάνει τις διακοπές του στο St....

Ο Αμάνσιο Ορτέγκα είναι ένας από τους πλουσιότερους άνδρες του πλανήτη

Ο δισεκατομμυριούχος Αμάνσιο Ορτέγκα κάνει διακοπές στο 67 μέτρων σκάφος του το οποίο έχει δέσει στο St. Tropez. Ο ιδρυτής της πολυεθνικής εταιρείας ενδυμάτων Inditex, σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις και φροντίζει να έχει απόλυτα διαφυλαγμένες από παπαράτσι τις προσωπικές του στιγμές.

Το γεγονός πως κάποιος φωτογράφος τον εντόπισε τόσο εκτεθειμένο σε δημόσια θέα είναι από μόνο του είδηση και εννοείται πως οι φωτογραφίες προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση.

Είναι ένας διαβόητος επιχειρηματίας που κατάφερε να γίνει ένας από τους πλουσιότερους άντρες του πλανήτη και ο πλουσιότερος της Ευρώπης, χτίζοντας την παγκόσμια αυτοκρατορία των ZARA.

Στη συντροφιά του έχει μέλη της οικογενείας του και προσωπική φρουρά, αλλά όπως φαίνεται από τις εικόνες το κλίμα είναι χαλαρό και απολαμβάνει τις στιγμές ηρεμίας μακριά από τις επιχειρήσεις.

Η Μάρτα, κόρη του δισεκατομμυριούχου η οποία ήταν στο σκάφος με τα παιδιά της

Η Μάρτα, κόρη του δισεκατομμυριούχου η ο...

Η Μάρτα, κόρη του δισεκατομμυριούχου η οποία ήταν στο σκάφος με τα παιδιά της

Στο σκάφος είναι μαζί του η σύζυγός του Φλώρα και η κόρη του Μάρτα, καθώς και δύο από τα εγγόνια του.

Η Ορτέγκα δεν δίνει ποτέ συνεντεύξεις και σπάνια φωτογραφίζεται ενώ η πρώτη του φωτογραφία δημοσιεύτηκε μόλις το 2001.

Ο κύκλος του κάνει λόγο για έναν επίμονο και ενθουσιώδη επιχειρηματίας, ο οποίος παρά τη σταδιακή παράδοση της καθημερινής διαχείρισης της εταιρίας εξακολουθεί να έχει ενεργό ρόλο και τον πρώτο λόγο στο συμβούλιο.

Πριν από λίγες μέρες έκανε μια δωρεά - μαμούθ προσφέροντας εξοπλισμό και πόρους 361 εκατ. δολαρίων για την καταπολέμηση του καρκίνου σε ισπανικά νοσοκομεία, αλλά η κίνησή του ερμηνεύτηκε από πολλούς ως απόπειρα μεγάλης φοροαπαλλαγής. Την ίδια ώρα η εταιρία του είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για φοροδιαφυγή που φτάνουν τα 653 εκα. δολάρια.

Ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές του Ορτέγκα είναι ο ηγέτης των Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας, o οποίος χαρακτήρισε τη δωρεά ως κίνηση μάρκετινγκ, επιμένοντας ότι είναι λάθος  η "φιλανθρωπία δεν μπορεί να θεωρηθεί ως μηχανισμός χρηματοδότησης της δημόσιας υγείας" στην Ισπανία.

Ωστόσο, οι άνθρωποι που πραγματικά πολεμούν τον καρκίνο έχουν εκφράσει ευγνωμοσύνη απέναντι στη δωρεά με πολλά μηνύματα στα social media.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight