Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Το Αχαϊκό Εντελβάις στο 1ο Μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ Προϊόντων Achaia Fest - Πρόσφερε στους επισκέπτες 3 τόνους παγωτό!!!

Το Αχαϊκό Εντελβάις στο 1ο Μεγάλο Αχαϊκό...

Παρούσα στο νέο θεσμό η μεγάλη Αχαϊκή Επιχείρηση

Ξαφνικά ένα πειρατικό καράβι ρίχνει  κάβο στο νότιο πάρκο. Απορία στα βλέμματα των κατοίκων . Τα μπαούλα  ανοίγουν και οι πειρατές σκορπούν στο γκαζόν του νότιου πάρκου τους «θησαυρούς της Αχαΐας»!

Αυτό ήταν … το νέο μαθεύτηκε αστραπιαία από στόμα σε στόμα και έγινε βασικό θέμα στις συζητήσεις στα νοικοκυριά «μα είναι δυνατόν να έχουμε εδώ στην πόλη μας τόσους θησαυρούς»;!

100 πατρινές επιχειρήσεις (τόσες περίπου συμμετείχαν στην έκθεση)  δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας παράγοντας και εξάγοντας  προϊόντα, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και κοινωνία.

Κυρίαρχη θέση σε αυτές τις επιχειρήσεις διατηρεί το Αχαϊκό Εντελβαις, συμμετέχοντας στο 1ο Μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ Προϊόντων, Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Πολιτισμού, Achaia Fest.

«Το Achaia Fest είναι  μια γιορτή για την πόλη, με μοναδικό  στόχο να γνωρίσουν όλοι τις πατρινές  εταιρείες να αναδειχτούν οι θησαυροί της Αχαΐας και οι τουριστικοί της προορισμοί»,  μας είπαν οι ιδιοκτήτες του Αχαϊκού Εντελβαις  κ.κ. Βενιζέλος και Γιάννης Μιχαλόπουλος και συνέχισαν…

Το Αχαϊκό Εντελβάις δραστηριοποιείται  τα τελευταία 42 χρόνια στην Πάτρα (ΙΤΕΩΝ 89)  και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή των προϊόντων μας προέρχονται κυρίως από πατρινές επιχειρήσεις, μεγαλώνοντας κατά πολύ τον κύκλο εργασιών της  περιοχής.  Η έκθεση λοιπόν μας έδωσε την ευκαιρία  να ξανασυστηθούμε προσφέροντας  στην τετραήμερη διάρκεια της  έκθεσης 3 τόνους παγωτό σε όλους τους επισκέπτες .

Να δώσουμε συγχαρητήρια λοιπόν στους συντελεστές, που οραματίστηκαν και παρουσίασαν την δυναμική της  Αχαΐας στο τομέα της παραγωγής σε περίοδο βαθιάς κρίσης και να δώσουν ένα βροντερό μήνυμα ότι οι πατρινές επιχειρήσεις είναι εδώ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life