Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Αποκτήστε Brazilian οπίσθια σε χρόνο dt

Αποκτήστε Brazilian οπίσθια σε χρόνο dt

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και ολοκληρώνεται σε μία μόνο θεραπεία

Ψωμάκια και τοπικό πάχος έρχονται στο φως από τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού όταν αποφασίζουμε να δοκιμάσουμε τα περσινά μας μαγιό ή να αγοράσουμε καινούρια που μας κλείνουν το μάτι στις βιτρίνες των μαγαζιών. Η αυστηρή διατροφή που ακολουθήσαμε τους τελευταίους μήνες αλλά και οι ατελείωτες ώρες που ξοδέψαμε στα γυμναστήρια, δεν κατάφεραν να μας εξασφαλίσουν το κορμί που ονειρευτήκαμε.

Η  επέμβαση λιποαναρρόφησης γλουτών είναι από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις η οποία χαρίζει ένα ονειρεμένο γυναικείο σώμα. Ο γενικός χειρουργός και Επιστημονικός Υπεύθυνος της κλινικής CosmeticDerma Medicine στην Πάτρα, Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης μας ενημερώνει  για την υπερσύγχρονη διαδικασία της λιποαναρρόφησης με laser, η οποία μπορεί να γίνει με τον ελάχιστα τραυματικό τρόπο, σμιλεύοντας το κορμί σας αναίμακτα και ανώδυνα.

Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης

Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης

Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης

Η λιποαναρρόφηση γλουτών καταργεί το τοπικό πάχος προσφέροντας ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα. Ειδικότερα, η λιπογλυπτική με τη χρήση Laser SmartLipo είναι ελάχιστα επεμβατική και δεν απαιτεί μεγάλο χρόνο αποθεραπείας, ενώ γίνεται στο χώρο του ιατρείου. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να γίνουν ράμματα. Ο γιατρός μέσα από μια πολύ μικρή οπή στην προβληματική περιοχή, εισάγει την ειδική κεφαλή του laser και κατευθύνει την οπτική ίνα στα σημεία όπου υπάρχει περίσσεια λίπους. Το λέιζερ επιδρά στα βαθύτερα στρώματά του και διασπά τα λιποκύτταρα. Για δύο εβδομάδες περίπου θα πρέπει να φοράτε ειδικό ελαστικό κορσέ, ενώ μετά από 2-3μέρες μπορείτε άφοβα να κάνετε μπάνιο στη θάλασσα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και ολοκληρώνεται σε μία μόνο θεραπεία.

Η μέθοδος λιποαναρρόφησης με λέιζερ είναι επίσης ιδανική και για την αντιμετώπιση εκτεταμένης κυτταρίτιδας με τη διαφορά ότι σε αυτή την περίπτωση ο γιατρός κατευθύνει την οπτική ίνα πιο επιφανειακά. Επίσης, ενδείκνυται σε περιπτώσεις διόρθωσης παλαιότερης λιποαναρρόφησης  με την κλασική μέθοδο, η οποία μπορεί να δημιούργησε ανωμαλίες επιφανειακά στο δέρμα (λακκουβίτσες). 
Η λιποαναρρόφηση μπορεί να εφαρμοσθεί επίσης σε κοιλιά, μηρούς, γύρω από τη μέση κ.α. 

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being