Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ στις 20:00

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων...

Με τη Γεωργία Καλαμαρά

Εκατοντάδες φορείς συμμετείχαν στην κινητοποίηση του Δήμου Πατρέων για την ανεργία στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Διπλό μήνυμα έστειλαν οι διαδηλωτές από την Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία. Ζητούν την κατάργηση όλων των διοδίων ή έστω τη μείωση της τιμής διέλευσης από τη Γέφυρα.

Σοκ στην Καλαμάτα. 83χρονος, ασελγούσε και κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονο με ελαφρά νοητική υστέρηση, επί ημέρες μέσα σε παιδική χαρά.

Στην Καλαμάτα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. «Περιφερειακή Ημερίδα» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το «Πρόγραμμα Ελλάδα».

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους. Εκδηλώσεις και δράσεις σε όλη την περιφέρεια για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών. Η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων» συμμετέχει με αστροβραδιά και στην εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ Οξυγόνο.

Αγώνας Δρόμου «Στα Χνάρια του Απ. Παύλου» από τον Δήμο Κορινθίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του πολιούχου της Κορίνθου Απ. Παύλου,

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του 2ου Ποδηλατικού Γύρου  Τρίπολης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις