Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Καρακίτσος - "Να μου φιλήσεις τον Άγγελό μου" τον αποχαιρετά ο αδελφός του Νίκος

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Καρακί...

Συλλυπητήρια από τη ΝΟΔΕ Αχαΐας

Πενθεί η γνωστή επιχειρηματική οικογένεια της Πάτρας καθώς έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Δευτέρας, ο Άγγελος Καρακίτσος στα 78 του χρόνια, αδελφός του Νίκου Καρακίτσου.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον αποχαιρέτισε ο αδελφός του Νίκος Καρακίτσος: "Μας έφυγες τόσο ξαφνικά αδελφέ μου 26 Ιουνίου 2017, πρωί πρωί... Και δε χαιρετηθήκαμε. Καλό σου ταξίδι γλυκέ μου Άγγελε. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου αδελφέ... Σε αγαπούσα πολύ και το ήξερες... Θα σε θυμάμαι πάντα ο αδελφός σου Νίκος... Α, δε σου είπα θα πάμε στο Σανταμέρι, όπως μου είχες ζητήσει... Μαζί με τον πατέρα και τη μάνα μας... Χαιρετισμούς σε όλους, να μου φιλήσεις τον Άγγελό μου".

Τη θλίψη της για την απώλεια εκφράζει με ανακοίνωσή της, η ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το πρωί της Δευτέρας, έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του γνωστού επιχειρηματία και Τομεάρχη παραγωγικών τάξεων της ΝΟΔΕ Αχαΐας και ενός εκ των ιστορικότερων στελεχών της παράταξης Νίκου Καρακίτσου, Άγγελος Καρακίτσος.

Ως ΝΟΔΕ Αχαΐας, εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος και προσωπικά στον Νίκο Καρακίτσο για την απώλεια που βιώνει.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις