Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κρίσιμη εβδομάδα στο Survivor-ΒΙΝΤΕΟ

Κρίσιμη εβδομάδα στο Survivor-ΒΙΝΤΕΟ

Ο αγώνας έκρινε και την πρώτη ασυλία

Ο Σάκης Τανιμανίδης ξάφνιασε τους παίκτες του Survivor στο αγώνισμα της Κυριακής. Εκείνοι νόμιζαν πως θα αγωνιστούν μόνο για το έπαθλο, όμως αυτός ήταν και ο αγώνας που έκρινε την πρώτη ασυλία.

Όλοι οι παίκτες είχαν από 5 ζωές για να καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία σε αυτό το κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Έχοντας τα μάτια καλυμμένα, ακολουθούσαν τα σχοινιά προκειμένου να φτάσουν στο τελικό σημείο με τις μπάλες.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, χτύπησε με φόρα πάνω σε ένα από τα ψηλά εμπόδια. Χτύπημα τόσο δυνατό που ο παίκτης του Survivor έσπασε το δόντι του!

Νικητής της ασυλίας αλλά και του λαχταριστού επάθλου είναι ο Κώστας ο μισθοφόρος, ο οποίος κατάφερε να μείνει με μία ζωή στο παιχνίδι!

Ο νικητής επέλεξε τον Μάριο και τον Κωνσταντίνο για να γευτούν μαζί του τις μοναδικές γεύσεις που τους είχε ετοιμάσει ο chef Καλλίδης!

Πλησιάζει προς το τέλος το Survivor και κάθε ασυλία είναι ακόμη πιο σημαντική για τους παίκτες! Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει λίγο πριν το τέλος;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight