Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λεωφορείο… ο τρόμος στην Πατρών – Πύργου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λεωφορείο… ο τρόμος στην Πατρών – Πύργου...

Τρελή πορεία

Λίγο πριν τις 9:30 το πρωί της Κυριακής ο οδηγός του λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα – Καλαμάτα (σ.σ της επιστροφής), έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του και διαγράφοντας μια «τρελή» πορεία, αλλάζοντας 3-4 φορές  ρεύμα κυκλοφορίας, ξηλώνοντας προστατευτικές μπάρες, στύλους φωτισμού και δέντρα, σταμάτησε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, πάνω στο διαχωριστικό τμήμα της Ε.Ο με τον βοηθητικό δρόμο, λίγο πριν τη γέφυρα του ΟΑΕΔ.

Στο λεωφορείο επέβαιναν δυο οδηγοί και πέντε επιβάτες, μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο παιδί, που βγήκαν από το «στραπατσαρισμένο» όχημα έντρομοι αλλά ευτυχώς χωρίς γρατσουνιά.

Τύχη βουνό όμως είχε και ο Σάκης Κωτσάκης, γνωστός επαγγελματίας του Πύργου, που ενώ κινούνταν στο ρεύμα από Πύργο προς Πάτρα είδε την πορεία του λεωφορείου και προσπαθούσε να αποφύγει την σύγκρουση, κάτι που κατάφερε την τελευταία στιγμή.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή άντρες του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, οχήματα της Π.Υ, ενώ δεν χρειάστηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ αφού όλοι οι επιβαίνοντες και οι οδηγοί, δεν είχαν χτυπήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις