Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλαζ Πάτρας: Του έκανε παρατήρηση γιατί έτρεχε και εκείνος τον χτύπησε αλύπητα – Στο νοσοκομείο το θύμα – Αναζητείται ο δράστης

Πλαζ Πάτρας: Του έκανε παρατήρηση γιατί ...

Λίγο έλειψε να έχει τραγική κατάληξη

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Σαββάτου στην πλαζ της Πάτρας, λίγο πριν την Κανελλοπούλου. Όπως προκύπτει από μαρτυρίες αυτοπτών, ένας άνθρωπος βρέθηκε στο νοσοκομείο, επειδή έκανε παρατήρηση σε οδηγό που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς στο δρόμο.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, το θύμα, ένας 31χρονος ήταν πεζός και μόλις αντιλήφθη τη συμπεριφορά του οδηγού, του έκανε παρατήρηση με αποτέλεσμα εκείνος να κατέβει από το όχημά του και να τον χτυπήσει με βαρύ αντικείμενο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ ο δράστης έγινε καπνός με το αυτοκίνητό του και τον αναζητά η Αστυνομία.

Νωρίτερα

Λίγο έλειψε να έχει τραγική κατάληξη το επεισόδιο μεταξύ δυο ανδρών, που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, στην Κανελλοπούλου και Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr, από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένας 31χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος έγινε «καπνός».

Αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της συμπλοκής, οι πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι, οι δυο άνδρες συναντήθηκαν στο σημείο και λογόφεραν καθώς, ένας από τους δύο έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα να κατέβει από τα ΙΧ του και να ακολουθήσει λογομαχία, η οποία γρήγορα παρεκτράπηκε  με αποτέλεσμα, ο ένας από τους δυο να τραυματίσει τον άλλο με αντικείμενο.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το τρίτο άτομο, που ήταν παρών στο επεισόδιο και ο οποίος προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις