Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

GOLDEN TENNIS: ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ «JUNE DOUBLES». ΠΡΩΤΟΙ Γ. ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ- Β. ΑΛΜΠΑΝΙΔΟΥ, ΔΕΥΤΕΡΟΙ Π. ΜΕΞΑΣ- ΤΖ. ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ

GOLDEN TENNIS: ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ Ο ΤΕΛΙΚ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Απονομές στον Καστελόκαμπο

Φινάλε για το τουρνουά «June Doubles» με μικτά ζευγάρια στο πολυσύχναστο Golden Tennis Club του Κώστα Σπανού στον Καστελόκαμπο το  βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Μετά από «μάχες» δυο εβδομάδων για 33 ντουέτα, έγινε ο τελικός αγώνας με μεγάλη και άκρως εκδηλωτική «κερκίδα», αναδεικνύοντας νικητές το ζεύγος Γιάννη Αθανασάτου- Βασιλικής Αλμπανίδου που άφησαν το δίδυμο Πάνου Μέξα –Τζούλιας Ροδοπούλου στη δεύτερη θέση.

Ολοι γνωστοί συμπολίτες λάτρεις του τένις ανάμεσα στο κοινό, που διαρκώς ενθάρρυνε και χειροκροτούσε τους παίκτες σε χαρούμενη ατμόσφαιρα. Ηταν μια «κλειστή» σχετικά συνάντηση, αφού απευθυνόταν μόνο σε μέλη και συνεπείς φίλους του κλαμπ, η απήχησή της όμως αποδεικνύει τη μεγάλη δημοτικότητα του αθλήματος τελευταία. Κατά κοινή ομολογία οι παθιασμένοι χομπίστες της αντισφαίρισης ολοένα αυξάνονται, συμμετέχοντας διαρκώς σε νέα τουρνουά. Στο Golden Tennis, η απονομή έγινε μετά από δυο έντονα σετ, με πολλά χαμόγελα, οικογενειακά και φιλικά ενσταντανέ. Πολύ ευχαριστημένοι μεταξύ των συγγενών και των φίλων τους οι νικητές Γιάννης Αθανασάτος, Βασιλική Αλμπανίδου, Πάνος Μέξας, Τζούλια Ροδοπούλου. Απονεμητές των πρωτότυπων κυπέλων από πλέξι γκλας ήταν οι Χάρης Γιάτσος και Γιάννης Αποστολόπουλος, χορηγοί οι εταιρείες FRED και TTK Hellas. (Ποτά, σουβλάκια, αλλά και το χειροποίητο τιραμισού που προσέφερε η Ηρώ Κουνάβη τιμήθηκαν δεόντως και μετά ακολούθησαν νυχτοπερπατήματα στην παραλιακή του Ρίου).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View