Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οι μικροί του ΝΟΠ έχουν ραντεβού με την αφρόκρεμα των αθλητικών συλλόγων της Ευρώπης

Οι μικροί του ΝΟΠ έχουν ραντεβού με την ...

Ο ΝΟΠ θα πάρει μέρος στο μεγαλύτερο τουρνουά υδατοσφαίρισης για παιδιά κάτω των 11 ετών

Αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι η μεγαλύτερη αθλητική αποστολή του ΝΟΠ για την Ιταλία. Οι μικροί του ΝΟΠ έχουν ραντεβού με την αφρόκρεμα των αθλητικών συλλόγων της Ευρώπης. Στην πατρινή αποστολή συμμετάσχουν τριάντα αθλητές και έξι προπονητές, συνοδοί, καθώς και πολλοί γονείς ανεξάρτητα.

Ο ΝΟΠ θα πάρει μέρος στο μεγαλύτερο τουρνουά υδατοσφαίρισης για παιδιά κάτω των 11 ετών με τρειςς ομάδες υδατοσφαίρισης από αγόρια και κορίτσια.

Δυο ομάδες με παιδιά κάτω των 11 ετών (Κ11)

U11 TOURNAMENT – Τουρνουά Κ11

1. ΝΟΠ – Απόλλων (PATRAS NAUTICAL CLUB - APOLLON)

2. ΝΟΠ – Ποσειδών (PATRAS NAUTICAL CLUB - POSEIDON)

Μια ομάδα με παιδιά κάτω των 9 ετών (Κ09)

U09 TOURNAMENT – Τουρνουά Κ09

3. ΝΟΠ – Δίας (PATRAS NAUTICAL CLUB - DIAS)

Χαρακτηρισιτκή είναι η αναφορά του Ναυτικού Ομίλου Πατρών για το τουρνουά. Αναλυτικά:

"Οι ομάδες έχουν την στολή που ετοιμάστηκε ειδικά για το Φεστιβάλ HabaWaba, με την συμβολή της επιχείρησης «Οικογένεια Κούλη» . Επίσης να αναφερθεί η πολύ σημαντική συνδρομή του μέλους του NOΠ Κων. Παρθενόπουλου και του κεντρικού πρακτορείου των Superfast στην Πάτρα.

Εκ μέρους της διοίκησης ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς τους φίλους και τα μέλη του ΝΟΠ που συνέβαλαν ποικιλοτρόπως να πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας που με επικεφαλής τον Βασίλη Λαμπάτο, τον Μιχάλη Μπαρτζελά και την Αγγελική Τσίστα, εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν, οργάνωσαν, συντόνισαν και διεκπεραίωσαν με άψογο τρόπο όλα τα διαδικαστικά και πρακτικά θέματα για την υλοποίηση της αποστολής και την συμμετοχή στο μεγάλο αυτό διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης για πρώτη φορά.

Είμαστε σίγουροι ότι η αποστολή του ΝΟΠ στην Ιταλία δεν θα είναι μόνο η μεγαλύτερη αλλά και η πιο επιτυχημένη και συνεργατική. Γιατί ο ΝΟΠ δεν είναι απλά μια σημαντική ομάδα πόλο αλλά ένας μεγάλος οικογενειακός όμιλος με πλούσια ιστορία γεμάτη από τις επιτυχίες των παιδιών του.

Ο ΝΟΠ είμαστε όλοι εσείς, που καθημερινά συμβάλετε και προσπαθείτε για να πραγματοποιούνται οι πολύπλευρες δραστηριότητες του Ομίλου προς όφελος της νεολαίας και των πολιτών της Πάτρας.
Τι περισσότερο εντυπωσιακό περιμένουν οι αθλητές από να αντιμετωπίζουν συναθλητές από τα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά σωματεία με πολλούς τίτλους και εντυπωσιακή ιστορία στην υδατοσφαίριση, είτε σε εθνικό είτε σε διεθνές επίπεδο?
Καλή επιτυχία παιδιά, χορτάστε αγώνες, γνωρίστε φίλους, διασκεδάστε και μαζεύεστε εμπειρίες και γεμίστε όμορφες αναμνήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Πανέτοιμοι οι έφηβοι του ΝΟΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports