Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Οι εκδηλώσεις στον κήπο του Πολύεδρου από το Σάββατο 24/6 έως την 1η Ιουλίου

Οι εκδηλώσεις στον κήπο του Πολύεδρου απ...

Έρχεται και ο συγγραφέας Ανδρέας Μήτσου

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, μετά τις 9 το βράδυ, στον κήπο του Πολύεδρου, θα δοθεί μία συναυλία με την Έλενα Φέντκο στο πιάνο και τον Νίκο Παπακώστα – φωνή, για τους νοσταλγούς του Παλιού Ελληνικού Ρετρό τραγουδιού. Η νέα εβδομάδα αναμένεται επίσης να είναι γεμάτη από εκδηλώσεις, στο Πολύεδρο.

Κατ’ αρχάς συνεχίζεται η έκθεση ζωγραφικής «λαχανικά» του Χάρη Βελαώρα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017.

Για τη Δευτέρα 26/6 στις 19.00 έχει προγραμματιστεί συναυλία με τα μουσικά σύνολα του Ωδείου Paganini ενώ την Tετάρτη 28/6  στις 20.30, το Πολύεδρο φιλοξενεί την γιορτή του Συνδέσμου Φιλολόγων Περιοχής Πατρών, “Αντηχώντας εις τους κήπους” .

Η βραδιά θα περιλαμβάνει μουσική από τη χορωδία «Αντηχώ». Υπεύθυνη μουσικού συνόλου η Μέλπω Βικάτου. Στο πιάνο συνοδεύει η Έλενα Φέντκο.

Tην Παρασκευή 30 Ιουνίου στο πλαίσιο της ενότητας  “Η μικρή φόρμα στον πεζό λόγο”, στις 20:30 το βράδυ, θα παρουσιαστεί ο συγγραφέας Ανδρέας Μήτσου και το βιβλίο του «Η εξαίσια γυναίκα και τα ψάρια» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Θα μιλήσει η Αντιγόνη Βλαβιανού, επίκ. Καθηγήτρια στο ΕΑΠ.

Ο Ανδρέας Μήτσου κατάγεται από την Αμφιλοχία.

Τέλος το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017, στις 11 το πρωί θα λάβει η εκπαιδευτική δράση για παιδιά, δημιουργούμε με έμπνευση τα «λαχανικά» του Χάρη Βελαώρα, με τη Λητώ-Ηλιάννα Καπέλλα και την Ειρήνη Μπράττη.

Επίσης το Σάββατο  1/7/2017 στις 21.00, θα γίνει η εκδήλωση “Music under the stars” με το Ωδείο της Πολυφωνικής. Συμμετέχουν σπουδαστές της τάξης σύγχρονου τραγουδιού και η καθηγήτρια Φωνητικής Χρύσα Πανταζοπούλου καθώς και οι καθηγητές Λούση Χριστοδούλου και Γιώργος Λαμπράκος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture