Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Γύρω στους 12 καλλιτέχνες θα συμπράξουν στη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο

Γύρω στους 12 καλλιτέχνες θα συμπράξουν ...

Ανάμεσα τους και η Μαρία Φαραντούρη

Σε γεγονός του φετινού καλοκαιριού αναμένεται να εξελιχθεί η μεγάλη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναικό στάδιο, στις 12 Ιουλίου 2017.

Τα πρώτα ονόματα καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος στη συναυλία έχουν ανακοινωθεί και είναι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη με την μοναδική φωνή και ερμηνεία αλλά και ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς, ο Κρητικός Γιάννης Χαρούλης με το τεράστιο «γκελ» στον κόσμο και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Όπως διαβάσαμε στο Αθηνόραμα, γνωστοποιήθηκαν και άλλα ονόματα καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν στη βραδιά και είναι ο Νίκος Ζιώγαλας, παλιός φίλος από τότε, με τους "Αχαρνής", η εξαιρετική Μελίνα Τανάγρη, επίσης από τους "Αχαρνής" αλλά και η Κατερίνα Πολέμη, από τη νέα γενιά, η Βασιλική Καρακώστα και η Βιολέτα Ίκαρη.

Η είδηση επίσης είναι ότι θα συμμετάσχει και η μεγάλη τραγουδίστρια με την επική φωνή, της ίδιας γενιάς με τον Διονύση Σαββόπουλο, η Μαρία Φαραντούρη!

Αναμένεται να υπάρξουν κι άλλα ονόματα.

Το πλήθος των καλλιτεχνών που, τελικά, θα συμμετέχουν σ' αυτή τη γιορτή στο Παναθηναϊκό στάδιο θα υπερβεί μάλλον την 12άδα! Επίσης όπως γράφει το Αθηνόραμα, τελικά ο Γιώργος Μαργαρίτης δεν θα μπορέσει να είναι σ' αυτή τη συναυλία και στη θέση του θα είναι κάποιος άλλος λαϊκός τραγουδιστής  ή τραγουδίστρια.

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας "Όλοι μαζί μπορούμε".

Τα σκηνικά είναι του Αλέξη Κυριτσόπουλου. Τα κείμενα της Μυρτώς Κοντοβά. Συμμετέχει η Χορωδία Αρσακείων-Τοσιτσείων, όπως και τότε, πριν από έξι περίπου χρόνια, στη συναυλία με τους "Αχαρνής" στο Ηρώδειο.

Ώρα έναρξης: 21.00.

Τιμές εισιτηρίων: Στην προπώληση, € 6 συνοδευόμενη με οικονομική προσφορά για την αγορά τροφίμων, το ελάχιστο € 1.

Τη βραδιά της συναυλίας τα εισιτήρια θα κοστίζουν € 8 και προσφορά σε τρόφιμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture