Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Mπάσκετ: Έκανε περίπατο ο Έσπερος ΑΟΠΑ

Mπάσκετ: Έκανε περίπατο ο Έσπερος ΑΟΠΑ

Η ομάδα του Χρήστου Παπαγιαννόπουλου ήταν καλύτερη σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ νίκησε 72-35 την ΑΕ Καρλοβασίου, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας του τουρνουά ανόδου στην Α2 Εθνική μπάσκετ στον Όμιλο που φιλοξενείται στο Μετς. Η ομάδα του Χρήστου Παπαγιαννόπουλου ήταν πολύ καλύτερη σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, σοβαρή και έφτασε στη νίκη κάνοντας περίπατο.

«Ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας, αλλά εμείς δείξαμε πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την πρεμιέρα του τουρνουά. Παίξαμε πολύ καλά και συνεχίζουμε βήμα-βήμα» τόνισε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Παπαγιαννόπουλος και συμπλήρωσε:

«Πλέον έχουμε μια μέρα ρεπό για να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τα Χανιά. Ένα παιχνίδι μεγάλης δυσκολίας και υψηλών απαιτήσεων, στο οποίο πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και η ομάδα να είναι ανταγωνιστική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Διαιτητές: Γιακείμη και Καλαγριάς

Τα 10λεπτα: 21-11, 12-4, 30-15, 9-5

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Παπαγιαννόπουλος): Ψυρρή 3 (1), Φλογερά 3 (1), Νάτσκου 4, Μαρίνη 15, Μαρούντα 11 (1), Τσιακμά 1, Ντάρλα 4, Τραγουστή 4, Αργυροπούλου 6, Παπανδριοπούλου 4, Λαγοπάτη 13, Ρεκουνιώτη 4.

ΑΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΟΥ (Φαλλιέρας): Χαραλαμποπούλου 8, Τσάφου 4, Παπακωνσταντίνου, Αλατσά 14, Φωκά 2, Κωνταντοπούλου, Μανόλη 7, Δεϊκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έσπερος ΑΟΠΑ: Αήττητες πρωταθλήτριες οι γυναίκες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports