Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεκίνησε αποκομιδή απορριμμάτων από μόνιμους και συμβασιούχους - Δείτε που μαζεύονται τα σκουπίδια - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ξεκίνησε αποκομιδή απορριμμάτων α...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

4 απορριμματοφόρα και 6 πλυντικά οχήματα βγήκαν στους δρόμους

Τέσσερα απορριμματοφόρα και έξι πλυντικά οχήματα έπιασαν δουλειά στις 10.20 το πρωί της Παρασκευής. Μόνιμοι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας, μαζί με απολυμένους πρώην συμβασιούχους, σε μια κίνηση καλής θέλησης και παρά την αποφασιμένη αποχή από τα καθήκοντά τους εως την ερχόμενη Πέμπτη, μάζεψαν σκουπίδια που προκαλούσαν βουνά σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Ο αντιπρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων καθαριότητας Γιώργος Στροφύλλας μίλησε στην κάμερα του thebest.gr και εξήγησε τι και πως θα γίνει τις επόμενες ημέρες

Απορριμματοφόρα και πλυντικά οχήματα ξεκίνησαν από την Κορίνθου και κινούνται στο κέντρο, τις πλατείες και άλλα σημεία όπου διαπιστώνεται πρόβλημα.

Συνέχεια έχουν παραλίες της Πάτρας, όπως η πλάζ αλλά ακόμη και του Ρίου. Επίσης αναμένεται να γίνουν ψεκασμοί όπου κρίνεται αναγκαίο και σε λόφους σκουπιδιών, ώστε να περιοριστεί η δυσοσμία που πλέον έχει γίνει αφόρητη.

Από Δευτέρα αναμένεται να γίνει μερική αποκομιδή απορριμμάτων και από συνοικίες.

Μόνιμοι και πρόσφατα απολυμένοι της καθαριότητας προσπαθούν να στείλουν το μήνυμα πως σκοπός τους δεν είναι να βρωμίσουν την πόλη ή να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών αλλά να εργαστούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις