Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 56χρονη τουρίστρια κατέληξε στο νοσοκομείο του Ρίου, μετά από δηλητηριώδες τσίμπημα - ΗΧΗΤΙΚΟ

Πάτρα: 56χρονη τουρίστρια κατέληξε στο ν...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εκτιμάται πως το τσίμπημα προήλθε είτε από σκορπιό είτε από αράχνη

Μια 56χρονη τουρίστρια κατέληξε μετά από δηλητηριώδες τσίμπημα. Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν επρόκειτο για τσίμπημα αράχνης ή σκορπιού ωστόσο είναι εμφανές σημάδι εισόδου δηλητηρίου στον οργανισμό της. Η γυναίκα αρχικά νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού  Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, όπου και δυστυχώς κατέληξε.

Ο διευθυντής των Ιατρικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ιωάννης Τσολάκης εξηγεί τι προκάλεσε στην άτυχη τουριστρια το δηλητηριώδες τσίμπημα

Η 56χρονη τουρίστρια έκανε τις διακοπές της στο νησί της Ζακύνθου, όταν ένοιωσε έντονο πόνο στο πόδι της. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών η υγεία της δεν έδειχνε σημάδια βελτίωσης. Ζωτικά της όργανα κατέρρεαν το ένα μετά το άλλο.

Η 56χρονη μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο του Ρίου και τη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ηταν όμως ήδη αργά για την Αγγλίδα τουρίστρια, καθώς το δηλητήριο της αράχνης ή του σκορπιού που την είχε τσιμπήσει, είχε προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στον οργανισμό της.

Τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο της γυναίκας, σε πρώτη φάση, δεν μπορούν να εξακριβωθούν παρά μόνο με νεκροψία νεκροτομή αλλά ακόμη και ειδικούς τοξικολόγους που θα κληθούν να διαπιστώσουν την προέλευση του τσιμπήματος από το δηλητήριο το οποίο εκρίθηκε στον οργανισμό της άτυχης τουρίστριας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις