Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Προβάλλεται και στην Πάτρα η νέα περιπέτεια "Κάποτε στην Καλιφόρνια" με τον Μπρους Γουίλις

Προβάλλεται και στην Πάτρα η νέα περιπέτ...

Παίζουν και οι Τζον Γκούντμαν, Τζέισον Μομόα

Ξεκίνησε να προβάλλεται στην Πάτρα, στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε ταυτόχρονα και με την Αθήνα, από την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 το περιπετειώδες θρίλερ με κωμικά στοιχεία «Κάποτε στην Καλιφόρνια - Once Upon a Time in Venice» σε σκηνοθεσία του Αμερικανού Μαρκ Κάλλεν, ο οποίος συνυπογράφει και το σενάριο μαζί με τον αδελφό του Ρομπ Κάλλεν.

Σύμφωνα με το στόρι, ο Στιβ Φορντ (στο ρόλο ο 62χρονος σήμερα αλλά ακμαιότατος action σταρ Μπρους Γουίλις) είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ με βάση του το Λος Άντζελες. Όταν μία εξαιρετικά επικίνδυνη συμμορία καταφέρνει να του κλέψει τον αγαπημένο του σκύλο, Μπάντι, όλος ο κόσμος του καταρρέει. Μία σειρά από τρελές συμπτώσεις τον οδηγούν στο να κάνει «θελήματα» για την εν λόγω συμμορία, ενώ τον κυνηγάνε δύο αιμοδιψή αδέλφια από τη Σαμόα, τα τσιράκια ενός τοκογλύφου και πολλοί ακόμη ιδιόμορφοι χαρακτήρες.

Λένε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, και ο Στιβ μας αποδεικνύει μέχρι πού μπορεί να φτάσει προκειμένου να επανασυνδεθεί μαζί του, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της εταιρείας διανομής Odeon.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Τζέισον Μομόα, Ελίζαμπεθ Ρομ, Τζον Γκούντμαν, Φάμκε Γιάνσεν, Τόμας Μίντλντιτς  και Άνταμ Γκόλντμπεργκ.

Η ταινία «Κάποτε στην Καλιφόρνια» ήδη έχει βγει σε χώρες όπως η Ρωσία και η Λιθουανία. Πρόκειται για το σκηνοθετικό ντεμπούτο σε κινηματογραφική ταινία μεγάλου μήκους, του Μαρκ Κάλλεν.

Ο Μπρους Γουίλις, είναι πασίγνωστος από τον ρόλο McClane στις ταινίες Die Hard. Έχει εμφανιστεί σε κοντά 60 φιλμ, ανάμεσα τους το Pulp Fiction (1994), το 12 Πίθηκοι (1995), The Fifth Element – Το 5ο Στοιχείο (1997), Armageddon (1998), The Sixth Sense – Η έκτη αίσθηση (1999), Unbreakable (2000), Red (2010), The Expendables 2 – Οι Αναλώσιμοι 2 (2012) και το Looper (2012).

Η νέα αυτή περιπέτεια με τον Μπρους Γουίλις που συχνά αποδομεί μέσα από τις ερμηνείες του, τον action χαρακτήρα του, είναι μία χαρά για μία καλοκαιρινή κινηματογραφική βραδιά και εκτός του Γουίλις, είναι πολύ καλός και ο Τζον Γκούντμαν.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture