Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας - «Ο κ. Τσίπρας έκλεισε δύο αξιολογήσεις σε δύο χρόνια. Πόσο χρειάζεται για τις άλλες τέσσερις;»

Ιάσονας Φωτήλας - «Ο κ. Τσίπρας έκλεισε ...

Ο κ. Φωτήλας μίλησε στο κανάλι Ε, στο "Live News"

Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «LIVE NEWS» του Νίκου Ευαγγελάτου στο κανάλι «Ε», το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2017.

Μεταξύ άλλων ο κ. Φωτήλας αναφέρθηκε και στα όσα λέει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ότι τώρα που έκλεισε η αξιολόγηση, έρχεται η ανάπτυξη.

Ο κ. Φωτήλας είπε τα εξής:

-              Ο κ. Τσίπρας με άνεση επιδίδεται σε ψέματα, λέγοντας ότι η ανάπτυξη έρχεται. Ο ίδιος πριν από καιρό παραδεχόταν ότι για να βγούμε από την οικονομική κρίση είναι συγκεκριμένα τα βήματα που πρέπει να επιτευχθούν: κλείσιμο της αξιολόγησης, διευθέτηση του χρέους, ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση, μικρότερα πλεονάσματα για όσο το δυνατόν λιγότερα χρόνια. Τίποτε από όλα αυτά δεν έχει πετύχει.

-              Υπάρχει μια σειρά από μονάδες της ΔΕΗ που δεν λειτουργούν εδώ και περίπου δύο χρόνια, ενώ οι υπάλληλοι πληρώνονται. Όταν ο πρόεδρος της ΔΕΗ τους «παρακάλεσε» να πάρουν μετάθεση για μονάδα που να λειτουργεί, αυτοί βρήκαν σύμμαχο την κ. Αχτσιόγλου ώστε να συνεχίσουν να πληρώνονται χωρίς να εργάζονται.

-              Χωρίς να μπει κάποιος στην ουσία του NOOR 1, η στάση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης να συνομιλήσει με έναν κατάδικο είναι από μόνη της μια αθλιότητα.

-              Το πολίτευμα της χώρας μας βασίζεται στη διάκριση των εξουσιών. Δεν μπορεί η εκτελεστική εξουσία να επεμβαίνει στη δικαστική.

-              Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η πιο ανίκανη και επικίνδυνη τουλάχιστον από τη μεταπολίτευση και μετά.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=UnmmAPKenHE&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις