Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Μεσόγειος… θάλασσα ειρήνης» - Την Παρασκευή και το Σάββατο στο Σκαγιοπούλειο

«Μεσόγειος… θάλασσα ειρήνης» - Την Παρασ...

Στις 21.30, στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας

Με σύνθημα «Παλεύουμε για ένα μέλλον χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς φτώχια και προσφυγιά, χωρίς ιμπεριαλιστικούς πολέμους», ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, διοργανώνει στον υπαίθριο χώρο του Σκαγιοπουλείου, ένα διήμερο εκδηλώσεων.

Κεντρικός τίτλος των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Ιουνίου και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, είναι «Μεσόγειος… θάλασσα ειρήνης».

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου στις 21.30 το βράδυ, το Μουσικό Εργαστήρι του Συνδέσμου, με τη   συμμετοχή του Γυναικείου Φωνητικού συνόλου «Αντηχώ» θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Μεσόγειος …θάλασσα ειρήνης», με τραγούδια των λαών της Μεσογείου, σπουδαίων συνθετών και ερμηνευτών, όπως Z. Livaveli, Ζ. Μουστακί, Γ. Μαρκόπουλου, E. Piaf, Μ. Θεοδωράκη, L. Liach κ.α , οι οποίοι τόνισαν με το έργο τους  την ανάγκη για παγκόσμια ειρήνη και συμφιλίωση των λαών της Μεσογείου.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 21.00 το βράδυ, τη σκυτάλη παίρνουν όλα τα χορευτικά τμήματα του Συνδέσμου, καθώς και το μουσικό σχήμα Belle Epoque.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Εκ των χορηγών επικοινωνίας είναι και το thebest.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture