Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εκδήλωση με θέμα: «Σαν σκηνή από αγαπημένη ταινία» από το «Καλλίπολις»

Πάτρα: Εκδήλωση με θέμα: «Σαν σκηνή από ...

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 στις 20:30

Την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 στις 20:30 το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων & Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αχαΐας Καλλίπολις πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: «Σαν σκηνή από αγαπημένη ταινία». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθούν αποσπάσματα από αγαπημένες ταινίες του παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου, τα θέματα των οποίων θα σχετίζονται με τις ανθρώπινες σχέσεις, την ελληνική οικογένεια και το εκπαιδευτικό σύστημα.

Η ανακοίνωση:

«Η εκδήλωση υλοποιείται με αφορμή την ολοκλήρωση των δράσεων πρόληψης για την φετινή χρονιά, δράσεων που υλοποιήθηκαν στην Πάτρα αλλά και στην πιο απομακρυσμένη κοινότητα του Νομού Αχαΐας, με την συνεργασία των τοπικών φορέων και της σχολικής κοινότητας. Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η νέα δράση του Κέντρου Πρόληψης η οποία απευθύνεται σε νέους. Ειδικότερα η ομάδα “Create yourself – create your frame” θα παρουσιάσει την εμπειρία της καθώς και μέρος της δουλειάς της στο πλαίσιο της κοινωνικής δραστηριοποίησής της.

Την 26η Ιουνίου, που έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, επιλέγουμε για να καλέσουμε τους τέσσερις χιλιάδες και πλέον γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές, εθελοντές και πολίτες της Αχαΐας με τους οποίους συμπορευτήκαμε την φετινή χρονιά στις διαδρομές της πρόληψης. Γιατί η πρόληψη χτίζεται καθημερινά, μέσα από την προσπάθεια που κάνει ο καθένας μας, να βελτιώνεται ως άνθρωπος και να προσφέρει ένα καλύτερο πλαίσιο, στα παιδιά και τους νέους, ικανό να τα θωρακίσει από κάθε κίνδυνο στη ζωή τους.

Η παρουσία σας στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας επί της ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 35 (έναντι αρχαιολογικού μουσείου) θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ: 2610.226948 - 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr &: https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις