Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες σε τέσσερις μέρες στο Achaia Fest 2017 - Τα highlights μέσα από 20 φωτογραφίες

Περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες σε τέ...

Ραντεβού για του χρόνου στο Achaia Fest 2018

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ το Achaia Fest 2017, το πρώτο Αχαϊκό Φεστιβάλ γεύσεων, παραγωγών, επιχειρήσεων, πολιτισμού και τουρισμού της περιοχής που μας γνώρισε τους «Θησαυρούς της Αχαΐας». Περισσότεροι από 100 ήταν οι συμμετέχοντες, ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 30.000 κατά τη διάρκεια των 4 ημερών που διήρκεσε η έκθεση πλημμυρίζοντας κυριολεκτικά το Νότιο πάρκο της Πάτρας. Ήταν τόσο μεγάλη η ανταπόκριση του κοινού που η διοργάνωση θεσμοθετήθηκε και μας δίνει ραντεβού για του χρόνου στο Achaia Fest 2018.

Τέσσερις μέρες γιορτή, με σπορ, θερινό σινεμά από την Κινηματογραφική Λέσχη, αστροβραδιά με τα τηλεσκόπια του «Ωρίωνα», εκθέσεις φωτογραφίας, street food, γαστρονομία, δοκιμή και αγορά προϊόντων, συναυλίες, χορευτικά, δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, πικ νικ δίπλα στην θάλασσα στο απέραντο γρασίδι του Νότιου Πάρκου με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Πρόκειται για μια διοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Το Achaia Fest τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), χορηγοί είναι οι: λουξ plus 'n light, Μύλοι Κεπενού και Βιομηχανία Χρωμάτων- Χημικών ΜΑΧΡΩ, υποστηρικτές οι: Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ και Asteriscos Art - Construction.

Δείτε το Achaia Fest 2017 μέσα από 20 φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life