Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το θρίλερ "Annabelle: Creation" κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 14 Σεπτεμβρίου

Το θρίλερ "Annabelle: Creation"...

Είναι συνέχεια του 1ου φιλμ που είχε κάνει διεθνή εμπορική επιτυχία

Μετά το καλοκαίρι, στα μέσα Σεπτεμβρίου αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες η ταινία θρίλερ «Annabelle: Creation», που είναι το επόμενο κεφάλαιο στον κόσμο του «The Conjuring».

O σκηνοθέτης του επιτυχημένου «Μη Σβήσεις το Φως - Lights Out» Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ συνεργάζεται με το δίδυμο των ταινιών «Το Κάλεσμα - The Conjuring» Τζέιμς Γουάν και Πίτερ Σάφραν στο sequel της ταινίας «Annabelle», μιας από τις πιο επιτυχημένες ταινίες horror των τελευταίων ετών.

Ο σκηνοθέτης του θρίλερ «Μη Σβήσεις το Φως» (παίχθηκε και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon), Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ συνεργάζεται με τους Τζέιμς Γουάν και Πίτερ Σάφραν στην επιστροφή της θανάσιμης κούκλας με το όνομα «Annabelle» στη μεγάλη οθόνη, τρία χρόνια μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο της που συγκέντρωσε 257 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις σε όλο τον κόσμο. Η νέα ταινία είναι και πάλι μια παραγωγή των Πίτερ Σάφραν και Τζέιμς Γουάν, το επιτυχημένο δίδυμο των ταινιών «To Κάλεσμα» και «Το Κάλεσμα 2».

Στην ταινία «Annabelle: Creation», αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους, μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άναμπελ.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν η Στέφανι Σίγκμαν («Spectre»), η Τάλιθα Μπέιτμαν («The 5th Wave»), η Λούλου Γουίλσον («Ouija 2», «Deliver Us from Evil»), η Φιλίπα Αν Κούλτχαρντ («After the Dark»), η Γκρέις Φούλτον («Badland»), η Λου Λου Σάφραν («The Choice»), η Σαμάρα Λι («Foxcatcher», «The Last Witch Hunter»), η Ταϊλερ Μπακ στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο και οι Άντονι ΛαΠάλια («Without a Trace») και Μιράντα Ότο («Homeland», τριλογία «The Lord of the Rings»). Το σενάριο είναι του Γκάρι Ντόμπερμαν που υπέγραψε το σενάριο και της πρώτης ταινίας.

Η ταινία «Annabelle: Creation» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 σε διανομή από την Tanweer και θα την δούμε και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture