Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ED SHEERAN: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΘΕΡΙΝΟ HIT «SHAPE OF YOU»

ED SHEERAN: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ανέβηκε στο "θρόνο", αλλά προτιμάει τις απόκοσμες παμπ

Όχι, δεν διαθέτει διόλου την εικόνα sex symbol.  Όμως, στα 26 του, ο κοκκινομάλλης βρετανός τραγουδοποιός, κιθαρίστας και παραγωγός με το baby face βρίσκεται στο ζενίθ της επιτυχίας του. Το τραγούδι Shape of You ακούγεται «όπου βρεθούμε κι όπου σταθούμε» κυριολεκτικά! Και αυτό δε συμβαίνει βέβαια μόνο στα μέρη μας, αλλά παγκοσμίως. Με κατακόρυφη άνοδο την τελευταία πενταετία, ο Εντ Σίραν είναι το νέo μεγάλο όνομα made in UK που πέτυχε το νούμερο ένα hit του φετινού καλοκαιριού.

Το 2012 ήταν η πρώτη τυχερή του χρονιά αφού η Τέιλορ Σουιφτ τον ενέταξε στο άλμπουμ της Red με το τραγούδι «The A Team», το οποίο την επόμενη χρονιά ερμήνευσε στα Grammy Awards μαζί με τον Ελτον Τζον. Η Σουίφτ του ανέθεσε και το «άνοιγμα» των συναυλιών της στην περιοδεία της The Red Tour. Το άλμπουμ του Σίραν « το 2014 «έσκισε» στην Αγγλία και η επιτυχία «Thinking out Loud» τον επόμενο χρόνο εξελίχθηκε σε παγκόσμιο θρίαμβο και του χάρισε τελικά στα περσινά Grammys τις διακρίσεις Song of the Year και Best solo pop Performance (ήταν το πρώτο τραγούδι που ακούστηκε 500 εκατομμύρια φορές μέσω της ιντερνετικής πλατφόρμας Spotify).

Tα φετινά singles όμως «Shape of You» και «Castle of Hill» σημείωσαν απίστευτο ρεκόρ ακροαματικότητας σε Βρετανία, Αυστραλία, Γερμανία και άλλες χώρες. Την περασμένη άνοιξη το άλμπουμ με τα εν λόγω κομμάτια έγινε διπλά πλατινένιο καθώς ξεπέρασε τις 672.000 πωλήσεις, μόλις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του,  μοναδικό ρεκόρ για άνδρα καλλιτέχνη, που τον φέρνει στην τρίτη θέση πίσω από την Αdele και τους Οasis.

Εξαιρετικές επιδόσεις καταγράφει η δουλειά του και στο ΥouΤube όπου το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Shape οf You»  είχε το Μάρτιο  344 εκατομμύρια προβολές και όλο το άλμπουμ συγκέντρωσε από 1 δισεκατομμύριο επισκέψεις.

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΤΟΥ SHAPE OF YOU ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΜΠΟΞΕΡ

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΤΟΥ SHAPE OF YOU ΥΠΟΔΥΕΤΑ...

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΤΟΥ SHAPE OF YOU ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΜΠΟΞΕΡ

 

Oπως ανακοινώθηκε, ο Σίραν μετά από «πέρασμα» στην τελευταία ταινία της Bridget Jones, θα λάβει μέρος στον επόμενο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του HBO, Game of Thrones. Για τις ανάγκες του ρόλου θα κάνει καντάδα στην ηθοποιό Μέισι Γουίλιαμς, δηλαδή την Άρια Σταρκ της σειράς..

 

Sneakers αντί Louboutin...

Γεννημένος στο Γιορκσάιρ, ο Σίραν άκουγε μικρός Μπομπ Ντίλαν και Ερικ Κλάπτον και πρωτοτραγούδησε στην εκκλησία. Τα πρώτα του τραγούδια τα συνέθεσε σαν μαθητής Γυμνασίου και στα είκοσι χρόνια του ταξίδεψε στο Λος Αντζελες όπου τραγούδησε στους δρόμους και σε κάθε γωνιά της μεγαλούπολης χωρίς καμία γνωριμία εκεί. Σήμερα ανταγωνίζεται στις μεγαλύτερες μουσικές απονομές Beyonce, Drake, Bieber, Weeknd. Παρόλα αυτά δηλώνει: «Είναι τόσο παράξενο το πώς το χρήμα αλλάζει τη συμπεριφορά του κόσμου γύρω σου. Εγώ ακόμα πηγαίνω σε παμπ, αλλά σε μια που δεν θέλει να πάει κανένας. Πάντα ήθελα μια καλή καριέρα μαζί με προσωπική ευτυχία. Ζω μαζί με την παιδική μου φίλη Τσέρι Σίμπορν, έχουμε γάτες, βλέπουμε ταινίες, καλούμε φίλους για φαγητό». (Το ρομάντζο τους ξεκίνησε σε λονδρέζικο πάρτι, όταν της δάνεισε τα sneakers του επειδή την είχαν κουράσει τα τακούνια Louboutin της).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View