Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αντώνης Ρέμος στην Πάτρα τραγούδησε, έσβησε κεράκια και ανέβασε την κόρη του στη σκηνή - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αντώνης Ρέμος στην Πάτρα τραγούδησε, έ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το μεγάλο πάρτι της Παναχαϊκής στο γήπεδο της Αγυιάς

Ένα μεγάλο πάρτι για την επάνοδο της Παναχαϊκής έγινε χθες στο ιστορικό γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα. Ο Αντώνης Ρέμος και το συγκρότημα Μέλισσες χάρισαν στους Πατρινούς μια μοναδική βραδιά γεμάτη κέφι, ρυθμό και συγκίνηση.

Αγαπημένα τραγούδια και εκπλήξεις συμπλήρωσαν το "μενού" της βραδιάς.

Από νωρίς το στάδιο άρχισε να γεμίζει και όλοι ήταν στις θέσεις τους, όταν στις 21:45 το αγαπημένο συγκρότημα της ελληνικής μουσικής σκηνής εμφανίστηκε δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του καλοκαιριού.

Πρώτο τραγούδι της βραδιάς ήταν «Το κύμα».  Ο Frontman του συγκροτήματος καλωσόρισε το κοινό και μαζί με την υπόλοιπη μπάντα ξεσήκωσε... τους πάντες. Η γνωστή "τρέλα" που χαρακτηρίζει τις "Μέλισσες" και το επικοινωνιακό τους χάρισμα έδωσαν ότι ακριβώς χρειάζεται μια συναυλία στο ξεκίνημα της.

Σύντομα όλο το στάδια χόρευε στον ρυθμό των "Μελισσών". Μάλιστα θέλησε να αποθανατίσει τη στιγμή τραβώντας ένα βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.

Στις 22:30 τα φώτα χαμήλωσαν, άρχισε να ακούγεται η μουσική από γνωστά τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και όλοι κατάλαβαν πως η μεγάλη στιγμή είχε φτάσει.

O Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στη σκηνή τραγουδώντας "Όλος δικός" και ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα που δεν έλεγαν να σταματήσουν.

Αμέσως μετά καλωσόριζε τους πατρινούς και μια τούρτα έκανε την εμφάνιση της, Ο τραγουδιστής είχε τα γενέθλια του και φυσικά η έκπληξη τον χαροποίησε ιδιαίτερα.

Η βραδιά είχε ιδιαίτερη σημασία για τον Αντώνη Ρέμο αφού για πρώτη φορά τραγούδησε μπροστά στην κόρη του. Η Υβόννη Μπόσνιακ και η αγαπημένη του Ελενίτσα ήταν ανάμεσα στο κοινό. Μάλιστα ανέφερε ότι στον χώρο βρίσκονταν αρκετοί φίλοι του από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είχε για τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα και τη "Λουξ". "Πλάτωνα είσαι αδελφός" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στο κοινό είδαμε και τον χορογράφο- σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Ρήγο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που αγαπά ιδιαίτερα την Πάτρα αλλά και το ποδόσφαιρο, είπε ένα τεράστιο "μπράβο" στην Παναχαϊκή που κατάφερε να ορθοποδήσει.

Στις 23:15 ήρθε η στιγμή, όπως είπε, να νανουρίσει την κόρη του κι έτσι τραγούδησε ... "Όταν κοιτάς από ψηλά".

"Είναι το τραγούδι που της λέω κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί" ανέφερε. Όταν το τραγούδι τελείωσε, έγινε η μεγάλη έκπληξη.

Η κόρη του Αντώνη Ρέμου βρέθηκε πάνω στη σκηνή, στην αγκαλιά του πατέρα της... να κοιτάει το κοινό να τον αποθεώνει. Ήταν σίγουρα η πιο γλυκιά στιγμή της βραδιάς.

"Η Ελενίτσα μου, με κράτησε όρθιο στα πολύ δύσκολα" ανέφερε συγκινημένος.

Ενδιαφέρον είχε και η συνύπαρξη του Αντώνη Ρέμου με τις "Μέλισσες". Ο Χρήστος Μάστορας, που όπως είναι γνωστό έχει ταλέντο και στις μιμήσεις, του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του τραγουδώντας.. "Χρόνια πολλά" σαν Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

"Τα σπασμένα κομμάτια", "Θα πρεπε", "Δυο ψέματα", "Έσπασε η νύχτα" είναι κάποια από τα τραγούδια που οι Πατρινοί τραγούδησαν δυνατά. Φυσικά δε θα μπορούσαν να χωρέσουν σε μια συναυλία όλες οι επιτυχίες του τραγουδιστή. Δεν ακούσαμε το "Σάββατα", το "Μη ξαναρθείς" κ.α.

Επίσης δεν ακούσαμε κάποιο από τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη, αν αν και ο Αντώνης Ρέμος, τις περισσότερες φορές, συνηθίζει να τα εντάσσει στο πρόγραμμα του

Ο Αντώνης Ρέμος έκανε αναφορά στον Αντώνη Βαρδή λέγοντας ότι του λείπει και ότι το κανό που άφησε είναι μεγάλο.

Η συναυλία τελείωσε στις 00:20 με τον Αντώνη Ρέμο να ανανεώνει το ραντεβού του με την πόλη για το τέλος του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight