Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Με μεγάλη επιτυχία και επισκεψιμότητα το περίπτερο της Παναχαϊκής στο Achaia Fest-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία και επισκεψιμότητα το...

Πραγματοποιήθηκε στο Νότιο Πάρκο 15-18 Ιουνίου

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε τον κύκλο της η παρουσία της Παναχαϊκής στο πρώτο Αχαϊκό Φεστιβάλ «ACHAIA FEST 2017 - ΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ», που πραγματοποιήθηκε στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας. Οι εκατοντάδες επισκέπτες του περιπτέρου είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν πλούσιο ενημερωτικό υλικό της ομάδας, να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους της και να φωτογραφηθούν με το Κύπελλο από την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Παναχαϊκή δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα ακόμα σημαντικό, για την περιοχή μας, ραντεβού και συμμετείχε με δικό της περίπτερο στο πρώτο Αχαϊκό Φεστιβάλ «ACHAIA FEST 2017.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν πλούσιο ενημερωτικό υλικό της ομάδας, να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους της και να δοκιμάσουν τις ποδοσφαιρικές τους δεξιότητες σε γήπεδο 5Χ5 που είχε διαμορφωθεί μπροστά από το περίπτερο ειδικά για το σκοπό αυτό.

Παράλληλα στο περίπτερο υπήρχε και το Κύπελλο από την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, με πολλούς φίλους της ομάδας να φωτογραφίζονται μαζί του!

Στο περίπτερο έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων και τρεις ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Οι Γιάννης Μπουρλάκης, Γιάννης Σπανός και Ανδρέας Μαστραντωνάκης.

Οι φωτογραφίες είναι από το facebook της Παναχαϊκής Συμμαχίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλη η... Πάτρα στο Νότιο Πάρκο - Ολοκληρώθηκε το 1ο Achaia Fest

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr