Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθη και ο 21χρονος που μαζί με τον 16χρονο λήστεψαν ιδιωτικό υπάλληλο στα Καμίνια

Πάτρα: Συνελήφθη και ο 21χρονος που μαζί...

Την περασμένη Παρασκευή

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε χθες το βράδυ και ο  21χρονος που κατηγορείται ως συνεργός στη ληστεία που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στα Καμίνια σε χώρο υπό κατασκευή επιχείρησης. Ο νεαρός εντοπίστηκε στη θέση "Πισωσυκιά" στην Κάτω Αχαΐα. Μαζί με τον 16χρονο συνεργό του, που συνελήφθη την Κυριακή, είχαν ακινητοποιήσει ιδιωτικό υπάλληλο στα Καμίνια και του είχαν πάρει το αυτοκίνητό του. Ο 16χρονος συνελήφθη και αυτό στην Κάτω Αχαΐα. Το ΙΧ που είχαν κλέψει βρέθηκε σε ερημικό σημείο, μεταξύ Ανω και Κάτω Αχαΐας.

Σύμφωνα με την αστυνομία:

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας  και ο 21χρονος συνεργός του 16χρονου δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες πριν τέσσερις ημέρες μετέβησαν σε υπό κατασκευή επιχείρηση στα Καμίνια Αχαΐας, όπου με την άσκηση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν 56χρονο υπάλληλο και του αφαίρεσαν τη βέρα του, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Με παρελθόν στην παρανομία ο 16χρονος ληστής στα Καμίνια-Συνελήφθη στη Δυτική Αχαΐα

*πρώτη ενημέρωση 8.14πμ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις