Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Με το «δεξί» η Χιλή στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Ποδόσφαιρο: Με το «δεξί» η Χιλή στο Κύπε...

Οι Λατινοαμερικάνοι επικράτησαν με 2-0 του Καμερούν

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, η Χιλή νίκησε το Καμερούν με 2-0 στον εναρκτήριο αγώνα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Οι Λατινοαμερικάνοι τέθηκαν επικεφαλής στο 2ο όμιλο της διοργάνωσης, καθώς Αυστραλία και Γερμανία συναντιούνται σήμερα.

Στην «Otkrytiye Arena» της Σπαρτάκ Μόσχας νίκησε η καλύτερη ομάδα, η οποία διαμαρτυρήθηκε πάντως έντονα για την ακύρωση γκολ του Εντουάρντο Βάργκας λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Η χρήση βίντεο έδειξε πως ο νοτιαμερικανός ήταν ελάχιστα εκατοστά μπροστά από την άμυνα και οι Χιλιανοί διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν εφαρμόστηκε το πλεονέκτημα του επιτιθέμενου.

Τελικά τα «αδάμαστα λιοντάρια» λύγισαν στο 82ο λεπτό, όταν ο Αλέξις Σάντσες, η είσοδος του οποίου έδωσε πνοή κι ενέργεια στην ομάδα του, σέντραρε και ο Αρτούρο Βιδάλ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 ο Βάργκας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, κι αφού και σ΄ αυτή την περίπτωση εξετάστηκε το βίντεο.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ (Ούγκο Μπρόος): Οντόα, Μαμπουκά, Νγκαντό-Νγκαντί, Τικέ, Φε, Ανγκισά (89΄ Μαντζέκ), Σιανί (86΄ Νγκαμαλέου), Τζουμ, Μπασογκόγκ, Μουκαντζό, Αμπουμπακάρ.

ΧΙΛΗ (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Χόνι Ερέρα, Ίσλα, Μποσεζούρ, Μεδέλ, Χάρα, Φουενσαλίδα (64΄ Βαλένσια), Μαρσέλο Ντίας, Αράνγκις (71΄ Γκάτο Σίλβα), Βιδάλ, Πουτς (58΄ Αλέξις Σάντσες), Εντουάρντο Βάργκας

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ισοπαλία για Πορτογαλία και Μεξικό στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports