Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στα… τελειώματα ο νέος κόμβος Κουρτέση στην Πάτρα- Αλλάζει τις οδηγικές συνήθειες των πολιτών- ΦΩΤΟ

Στα… τελειώματα ο νέος κόμβος Κουρτέση σ...

Πότε θα παραδοθεί όμως πλήρως;

Τα τελευταία… μερεμέτια απομένουν για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στον κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr αυτές οι λίγες σχετικά παρεμβάσεις δεν αποκλείεται να πάρουν πάνω από 15. Ο νέος προγραμματισμός που υπάρχει από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος κάνει λόγο πλέον για τέλη Ιουνίου ή το αργότερο αρχές Ιουλίου.

Πάντως σε μεγάλο ποσοστό ο κόμβος που πλέον θα συνδέει την Αγ. Σοφίας, την Κορίνθου, τη  Νέα Εθνική Οδό και άλλες μικρότερες οδούς με την Κανακάρη και την Μικρή Περιμετρική, έχει ολοκληρωθεί. Αυτή την στιγμή δεν έχει παραδοθεί μόνο το «τριγωνάκι» στην διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Αγίας Σοφίας, ενώ οι εργασίες έχουν πάει λίγο πιο κάτω επί της Αγίας Σοφίας.

 

Ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί ούτε τα φανάρια με αποτέλεσμα να χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, ειδικά από όσους εισέρχονται στην πόλη από τη Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών και θέλουν να κινηθούν αριστερά προς την Κανακάρη. Και τούτο γιατί ο μεγάλος όγκος των οχημάτων που κινούνται στο σημείο έρχονται από την Κορίνθου και στριβούν δεξιά για να κάνουν ουσιαστικά, κάτι σαν παράκαμψη προκειμένου να βγουν από την πόλη.

 

 

Κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής αγωνιούν για το πότε επιτέλους θα τελειώσει η ταλαιπωρία τους με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Λύτρα να σχολιάζει στο thebest.gr ότι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου ο κόμβος θα έχει σίγουρα παραδοθεί πλήρως στην κυκλοφορία.

Στην παρούσα φάση πάντως τόσο όσοι κινούνται προς την έξοδο της πόλης όσο και εκείνοι που εισέρχονται εξυπηρετούνται κανονικά. Παράλληλα από τον κόμβο οι οδηγοί μπορούν να μπουν και στην, Κανακάρη η διάνοιξη της οποία έχει τελειώσει και να βγουν «καρφί» στην οδό Ζαΐμη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις