Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Η Στεφανίδη ήταν η αθλήτρια που πήρε το βραβείο "Γιάννης Σταματόπουλος"

Στίβος: Η Στεφανίδη ήταν η αθλήτρια που ...

Η επίδοση της ήταν η καλύτερη του διημέρου

Για αρκετή ώρα η Κατερίνα Στεφανίδη χρειάστηκε να υπογράφει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές της. Λίγη ώρα νωρίτερα, στο φινάλε του 103 Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών και 83ο Γυναικών είχε καταφέρει να πετύχει ρεκόρ αγώνων με 4,81 μ. και να συνεχίσει τις σταθερές της εμφανίσεις στη σεζόν.

Η αθλήτρια στη συνέχεια προσπάθησε να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ δοκιμάζοντας στα 4,91 μ., όμως, τα άλματα της δεν ήταν όσα καλά θα έπρεπε, ώστε ο πήχης να μείνει.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,60 μ. με έγκυρο άλμα, συνέχισε επιτυχημένα στα 4,71 μ. και 4,81 μέτρα. Δεύτερη με 4,25 μ. ήταν η Στέλλα Λεδάκη και τρίτη με 4,20 μ. η Ελένη Πόλακ.

Την απονομή στο επί κοντώ των γυναικών έκανε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που παρακολούθησε μαζί με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, την δεύτερη ημέρα των αγώνων.

Η Στεφανίδη ήταν η αθλήτρια που απέσπασε και το βραβείο "Γιάννης Σταματόπουλος", καθώς η επίδοση της ήταν η καλύτερη του διημέρου.

Ο Γιώργος Τεσσαρομάτης ήταν ο νικητής στο ύψος των Ανδρών με 2,15 μ., ενώ ο Αντώνης Μέρλος ακολούθησε με 2,12 μέτρα. Ο νεαρός στη συνέχεια δοκίμασε δύο φορές στα 2,15 μ., ενώ έκανε ένα καλό αλλά άκυρο άλμα στα 2,18 μέτρα, στην προσπάθεια του να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ.

Ο Κώστας Γκελαούζος ήταν νικητής στα 5.000 μ. με 14.33.00, μπροστά από τον Μάρκο Γκούρλια, που σημείωσε  14.35.53 και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ.

Ο Δήμος Μαγγίνας ήταν τρίτος με 14.36.64. Η Ράνια Ρεμπούλη έτρεξε στην ουσία μόνης της, αφού η Αναταστασία Καρακατσάνη εγκατέλειψε τελικά την κούρσα, κι έτσι τερμάτισε σε 16.54.28. Δεύτερη με 17.29.03 ήταν η Ειρήνη - Ρία Μιχαλά και τρίτη η Ισαβέλα Κοτσαχείλη με 17.39.08.

Τουλούμης, Νάκος, Λαγός και Σουλιώτης αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στην σκυταλοδρομία 4Χ400μ. Η ομάδα του ΓΣ Τρικάλων τερμάτισε σε 3:16.82 αφήνοντας στη δεύτερη θέση την ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης και τρίτο τον Ολυμπιακό.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών τη νίκη πανηγύρισε ο ΓΣ Νεάπολης Χαλκίδας με τις Θεοδώρου, Καραμπέτσου, Δαλάκα και Γεράση να τερματίζουν σε 3:47.12. Ακολούθησε η ομάδα του ΓΣ Γλυφάδας με 3:47.63 και τρίτη την ομάδα του ΓΣ Κηφισιάς με 3:54.76.

Στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή με 159 βαθμούς, με τον Ελ. Βενιζέλο να ακολουθεί με 156,5 και στην τρίτη τον ΜΕΑΣ Τρίτων με 94. Στις γυναίκες ο ΓΣ Κηφισιάς συγκέντρωσε 143 β. και ακολούθησε ο Ελ. Βενιζέλος με 106 και στην τρίτη η Νεάπολη Χαλκίδας με 90.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου με κορυφαίες επιδόσεις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports