Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Ο Γιατρός Γεώργιος Χάμψας "επέστρεψε" στο σπίτι του - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Καλάβρυτα: Ο Γιατρός Γεώργιος Χάμψας &qu...

Τιμητικές εκδηλώσεις για τον αείμνηστο γιατρο Γεώργιο Χάμψα

Σε μια εξαιρετική καθομολογία εκδήλωση, που διοργάνωσε το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, χθες 17/6/17, τιμήθηκε για την μεγάλη του προσφορά στο τόπο ο αείμνηστος γιατρός Γεώργιος Χάμψας.
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου "Kalavrita Canyon", ήταν όλοι εκεί. Η οικογένειά του, οι φίλοι του, οι συνεργάτες του, οι φορείς του τόπου, αλλά κυρίως οι απλοί άνθρωποι που έζησαν, γνώρισαν και είχαν να διηγηθούν αμέτρητα περιστατικά για τον άνθρωπο, τον οικογενειάρχη και το επιστήμονα Γ. Χάμψα που για 50 και πλέον χρόνια έδωσε τα μέγιστα στην επαρχία μας. 
Ήταν από τις εκδηλώσεις που θα μείνουν ως σηματοδότης στο ιστορικό γίγνεσθαι των Καλαβρύτων.  Μίλησαν πολλοί , μέσα από ένα βιωματικό πέρασμα στο χρόνο, όχι σαν ένα τυπικό μνημόσυνο αλλά ως ένα ουσιαστικό  και με νόημα αφιέρωμα.Μετά το πέρα της εκδήλωσης, όλοι κατηφόρισαν στον φυσικό χώρο δράσης του αείμνηστου γιατρού, το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, όπου σε μία σεμνή και συγκινησιακή τελετή, έγινα τα αποκαλυπτήρια της πλάκας ονοματοδοσίας των εξωτερικών ιατρείων σε "Εξωτερικά Ιατρεία Δρ. Γεωργίου Π. Χάμψα." και όπως ανέφερε η κόρη του Ελένη, "ο γιατρός επέστρεψε στο σπίτι του"Σήμερα Κυριακή 18/6, ο π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό Καλαβρύτων ουσιαστικά έκλεισε τις τιμητικές εκδηλώσεις με την τέλεση Τρισαγίου στην μνήμη του Γεωργίου Χάμψα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις