Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πέταξαν βόμβες μολότοφ σε γραφεία του Υπουργείου Γεωργίας και σε ΑΤΜ - Από τύχη δεν κάηκε κατάστημα - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πέταξαν βόμβες μολότοφ σε γραφεία...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Αναζητούνται οι δράστες

Βόμβες  μολότωφ πέταξαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Πέμπτης σε κτίριο που στεγάζεται το Εργαστήριο Κτηνιατρικής και το εργαστήριο αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Γεωργίας στην οδό Νοταρά στην Πάτρα και σε Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης Χρημάτων τραπεζικού υποκαταστήματος που βρίσκεται ακριβώς απεναντι. Οι δράστες φαίνεται πως έδρασαν αστραπιαία και ενδεχομένως πάνω από δίκυκλο.

Πάτρα: Μπαράζ επιθέσεων με μολότοφ τα ξημερώματα σε κτίριο του Υπουργείου Γεωργίας και σε ΑΤΜ τράπεζας

Σε πέντε σημεια εκδηλώθηκε πυρκαγιά που κατασβέστηκε από έξι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας που κλήθηκαν στο σημείο που βρίσκεται στην Νοταρά και πλησίον της οδού Αμερικής με δύο οχήματα.

Να αναφέρουμε πως το ΑΤΜ βρίσκεται στην πρόσοψη εμπορικού καταστήματος και καθαρά από τύχη δεν τυλίχθηκε στις φλόγες ολόκληρο το μαγαζί από τη βόμβα μολότοφ που έσκασε στο τραπεζικό μηχάνημα.

Αρχικά η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για την φωτιά μόνο στο ATM αλλά όταν έφτασαν στο σημείο τα οχήματα εντόπισαν και δεύτερη εστία στο κτίριο όπου στεγάζονται υπηρεσίες του υπουργείου Γεωργίας στη Νοταρά 15.

Από τη φωτιά που εκδηλώθηκε γύρω στις 04.15 τα ξημερώματα της Πέμπτης, έπαθαν ζημιές οι γυάλινες προσόψεις των δύο ορόφων και το Εργαστήριο Κτηνιατρικής που βρίσκεται στο ισόγειο.

Η επίθεση στο ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας και τα γραφεία που στεγάζεται το Εργαστήριο Κτηνιατρικής και το εργαστήριο αναφοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Γεωργίας, έρχεται λίγο πριν την κρίσιμη συνεδρίαση στο Eurogroup των υπουργων οικονομικών της ευρωπαϊκής ένωσης. Κάτι που κάνει σχεδόν ξεκάθαρο το κίνητρο των δραστών και την αντίθεσή τους στην Ε.Ε. και το τραπεζικό σύστημα. Καθώς στόχος δεν ήταν η κλοπή ή η διάρρηξη.

Πρώτη ενημέρωση: 10:01

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις