Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 14 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 14 Ιουνίου

Ζώδια

Κριός

Λέγονται ψέματα αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε επίσης τις υποσχέσεις και τις αυταπάτες. Μια όψη που προκαλεί μπερδέματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, και θολούρα νοητική και ψυχολογική. Πιθανές παρεξηγήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Παρασκήνια. Προσοχή σε απώλεια κινητού, κλειδιών, κλπ.

Ταύρος

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα εφιστά τη προσοχή σε οικονομικά μπερδέματα κι εξαπατήσεις, αλλά και σε απώλειες χρημάτων και αντικειμένων. Φροντίστε να μην κάνετε συμφωνίες που δεν είναι ξεκάθαρες. Επίσης δημιουργεί παρεξηγήσεις σε φιλίες και μέσα σε ομάδες ή συλλόγους, ενώ λέγονται και ψέματα. Ίσως κάνετε ουτοπικά σχέδια.

Δίδυμοι

Θολούρα νοητική προκαλεί αυτές τις μέρες το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ αυξάνει τις τάσεις ονειροπόλησης και φυγής – λίγο δύσκολη η συγκέντρωση. Λόγω αυτού, θα πρέπει να προσέξετε τα λάθη και τις παρεξηγήσεις, όπως επίσης και τα ψέματα. Επίσης προσέξτε εξαπατήσεις και μπερδέματα στα επαγγελματικά, και μην βασίζεστε σε υποσχέσεις.

Καρκίνος

Είναι μεν ρομαντικό το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, και σας κάνει να ονειρεύεστε αυτές τις μέρες, όμως χρειάζεται προσοχή σε αυταπάτες και παρασκήνια. Προκαλεί ένα εσωτερικό μπέρδεμα. Επίσης μπερδέματα και ψέματα πρέπει να προσέξετε σε σπουδές/εκπαίδευση, νομικά και ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό. Φανείτε επιφυλακτικοί με υποσχέσεις.

Λέων

Δημιουργεί μπερδέματα μέσα σε παρέες, ομάδες, συλλόγους, κόμματα αλλά και με τις διαδικτυακές σας επαφές το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ λέγονται και αρκετά ψέματα αυτές τις μέρες. Επίσης προσέξτε τις εξαπατήσεις και τις υποσχέσεις σε οικονομικά θέματα, σε δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, κλπ. Φροντίστε να μην κάνετε ουτοπικά σχέδια.

Παρθένος

Αν και το ζώδιό σας είναι τυπικό και μεθοδικό, αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα μπορεί να ξεχνάτε ή να χάνετε πράγματα, ή να κάνετε διάφορα λάθη από αφηρημάδα. Αυξάνει τις τάσεις ονειροπόλησης αλλά και τα ψέματα και τα μπερδέματα. Ειδικά προσοχή σε ψέματα και υποσχέσεις σε σχέσεις, συνεργασίες, επαγγελματικά.

Ζυγός

Φροντίστε να μην ωραιοποιείτε κάποια πράγματα που βλέπετε, γιατί το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα προκαλεί τάση για αυταπάτες και μπερδέματα. Ειδικά στο χώρο δουλειάς αλλά και σε ζητήματα νομικά, σπουδών/εκπαίδευσης, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό, θα πρέπει να προσέξετε τα ψέματα και τις παρεξηγήσεις, ή κάποιες απώλειες.

Σκορπιός

Αυξάνει το ρομαντισμό αυτές τις μέρες το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, αυξάνει όμως και την τάση για ψέματα και αυταπάτες, ειδικά στα ερωτικά αλλά και σε οικονομικά θέματα – προσέξτε τις υποσχέσεις. Οικονομικές συμφωνίες, δάνεια, επενδύσεις κλπ, θέλουν προσοχή. Επίσης με τα παιδιά ίσως δημιουργούνται κάποιες παρεξηγήσεις ή λέγονται ψέματα.

Τοξότης

Ο νους σας φαίνεται να είναι “αλλού” αυτές τις μέρες με το υπερβατικό και φευγάτο τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, γι’ αυτό ίσως μπλέκετε σε διάφορα μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Επίσης προσέξτε τα ψέματα σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και κάποιες εξαπατήσεις σε ζητήματα οικογένειας, σπιτιού, ακινήτων. Απώλειες αντικειμένων, κλειδιών, κλπ. Αφηρημάδα.

Αιγόκερως

Αρκετά τα ψέματα αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τι συμφωνίες κάνετε, αλλά και τα μπερδέματα στον εργασιακό χώρο. Αν και είστε πρακτικοί και τυπικοί, τώρα αυξάνει η αφηρημάδα και μπορεί να κάνετε λάθη επικοινωνιακά. Μπερδέματα και στις μετακινήσεις. Εξαπατήσεις και σε θέματα υγείας.

Υδροχόος

Προσέξτε τις εξαπατήσεις σε οικονομικά κι ερωτικά θέματα αυτές τις μέρες, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα να θολώνει τη κρίση και να σας κάνει να ωραιοποιείτε ή να αποφεύγετε να δείτε κάποια πράγματα. Πιθανές απώλειες αντικειμένων ή κλειδιών. Επίσης προσοχή σε παρεξηγήσεις και ψέματα με τα παιδιά αλλά και σε θέματα επιχειρηματικά.

Ιχθύες

Οι αυταπάτες θέλουν προσοχή αυτές τις μέρες με το παραπλανητικό τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που αυξάνει τα ψέματα γενικώς. Αυξημένη επίσης τάση για ονειροπόληση, και αφηρημάδα που προκαλεί μπερδέματα στην επικοινωνία. Παρεξηγήσεις πιθανές με τους δικούς σας. Προσέξτε συμφωνίες και υποσχέσεις. Καλλιτεχνική έμπνευση και πνευματική έφεση ωστόσο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being