Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λέσβος: Πάλευε με τον καρκίνο, "έφυγε" από τον σεισμό - Αυτή είναι η 43χρονη που έχασε τη ζωή της

Λέσβος: Πάλευε με τον καρκίνο, "έφυ...

Βρισκόταν στο κρεβάτι της

Η Ελένη Βαλελή 43 ετών έχασε τη ζωή της από τον ισχυρό σεισμό των 6,1 ρίχτερ  που "χτύπησε" το νησί το μεσημέρι της Δευτέρας. Η 43χρονη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της στο χωριό Βρίσα. Ενώ βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της, ένας τοίχος έπεσε και την πλάκωσε. Πιο τυχερός ήταν ο σύζυγος της Γιώργος, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού.

Μητέρα δυο παιδιών η Ελένη, από τα πλέον αγαπητά άτομα του χωριού, εργαζόταν με το σύζυγο της και τον ένα της γιο σε αγροτικές δουλειές. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα πάλευε τα τελευταία δυο χρόνια με τον καρκίνο. Όπως είπαν στο protothema.gr συγχωριανοί της «εκεί που είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω της από την αρρώστια, την βρήκε ο σεισμός».

Ο απεγκλωβισμός διήρκεσε τρεις ώρες ενώ όπως είπαν πυροσβέστες στο protothema.gr, η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή όταν τη βρήκαν. Η 43χρονη εντοπίστηκε από το κινητό της τηλέφωνο, καθώς την καλούσε η κουνιάδα της. Από την δόνηση και τον ήχο του κινητού, που το είχε δίπλα της, οι πυροσβέστες εντόπισαν το άψυχο σώμα της. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, όπως είπαν κάτοικοι, πως το σπίτι ήταν παλιό ενώ η οικογένεια το είχε αγοράσει πριν από δέκα χρόνια περίπου. 

Συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία της σκυλίτσας της άτυχης Ελένης, που δεν είχε εγκαταλείψει από χθες τα συντρίμμια του σπιτιού τους περιμένοντας τα αφεντικά της να φανούν.

 

πηγή

φωτό από protothema.gr

φωτό από protothema.gr

φωτό από protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις