Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα:Κινητοποίηση οικοδόμων και εργατικών συνδικάτων γαι την αντισεισμική θωράκιση στις 21 Ιουνίου

Πάτρα:Κινητοποίηση οικοδόμων και εργατικ...
Παπαδάκου Γωγώ
[email protected]

Συγκέντρωση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η σύσκεψη του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας για την αντισεισμική θωράκιση και αντιπλημμυρική προστασία. Συμμετείχαν μαζικά οι φορείς της πόλης, όπως ο Πρόεδρος του ΤΕΕ ΤΔΕ Αϊβαλή Βασίλης, ο Γραμματέας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Γεωργακόπουλος Παναγιώτης, οι Αντιδήμαρχοις Πολιτικής Προστασίας Πλέσσας Διονύσιος και Παιδείας και Αθλητισμού Αθανασόπουλος Αντρέας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας εκλεγμένος με τη Λαϊκή Συσπείρωση  Κοτσιλιάνος Κώστας,  από τους φοιτητικούς σύλλογους Εστίας ο Τζαναβάρας Νίκος και Πολιτικών Μηχανικών  Μάλλιαρης  Μπάμπης, από το γονεικό κίνημα μέλος της διοίκησης της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Ελλάδος Βανακάρας Αλέξανδρος, ο  Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων «Vatt» ,καθώς και εργατικά συνδικάτα , πολιτιστικοί σύλλογοι, σύλλογοι συνταξιούχων και ο σύλλογος γυναικών.

Από τη συζήτηση  αναδείχθηκε η αναγκαιότητα  πάλης για τη διεκδίκηση των ζητημάτων που ανοίχτηκαν από το Συνδικάτο για το θέμα.
Το Συνδικάτο πρότεινε και κάλεσε τους φορείς που συμμετείχαν στη σύσκεψη σε κινητοποίηση την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για διεκδίκηση άμεσων μέτρων σε μία σειρά από κτήρια της περιοχής μας.
Σωματεία και σύλλογοι, όπως και το Συνδικάτο Οικοδόμων έβαλαν σε προτεραιότητα και συνδύασαν με το συνολικότερο  πλαίσιο των διεκδικήσεων του κινήματος, την κινητοποίηση που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων ενάντια στην ανεργία και τη φτώχεια στις 25 Ιούνη στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η σύσκεψη του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας για την αντισεισμική θωράκιση και αντιπλημμυρική προστασία. Συμμετείχαν μαζικά οι φορείς της πόλης, όπως ο Πρόεδρος του ΤΕΕ ΤΔΕ Αϊβαλή Βασίλης, ο Γραμματέας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Γεωργακόπουλος Παναγιώτης, οι Αντιδήμαρχοις Πολιτικής Προστασίας Πλέσσας Διονύσιος και Παιδείας και Αθλητισμού Αθανασόπουλος Αντρέας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας εκλεγμένος με τη Λαϊκή Συσπείρωση  Κοτσιλιάνος Κώστας,  από τους φοιτητικούς σύλλογους Εστίας ο Τζαναβάρας Νίκος και Πολιτικών Μηχανικών  Μάλλιαρης  Μπάμπης, από το γονεικό κίνημα μέλος της διοίκησης της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Ελλάδος Βανακάρας Αλέξανδρος, ο  Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων «Vatt» ,καθώς και εργατικά συνδικάτα , πολιτιστικοί σύλλογοι, σύλλογοι συνταξιούχων και ο σύλλογος γυναικών.

Από τη συζήτηση  αναδείχθηκε η αναγκαιότητα  πάλης για τη διεκδίκηση των ζητημάτων που ανοίχτηκαν από το Συνδικάτο για το θέμα.

Το Συνδικάτο πρότεινε και κάλεσε τους φορείς που συμμετείχαν στη σύσκεψη σε κινητοποίηση την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για διεκδίκηση άμεσων μέτρων σε μία σειρά από κτήρια της περιοχής μας.

Σωματεία και σύλλογοι, όπως και το Συνδικάτο Οικοδόμων έβαλαν σε προτεραιότητα και συνδύασαν με το συνολικότερο  πλαίσιο των διεκδικήσεων του κινήματος, την κινητοποίηση που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων ενάντια στην ανεργία και τη φτώχεια στις 25 Ιούνη στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις